Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček marela-Babywelt moon 13.3.2009 6:13:39
|
|
|
|
nicolina
|
Mi ga imamo in smo zadovoljni. Ni sicer tako vodljiv kot drugi trikolesniki, ampak drugače pa zelo praktičen, majhen, se hitro zloži. Res uporaben za na morje ali pa v trgovino. Priporočam.
|
|
|
|
RE: Voziček marela-Babywelt moon 13.3.2009 9:29:06
|
|
|
|
sonchek
|
Mi ga imamo in smo super zadovoljni....
|
|
RE: Voziček marela-Babywelt moon 13.3.2009 11:41:33
|
|
|
|
JAPE
|
Tudi mi ga imamo, pa je res fajn!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 12:40:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Voziček marela-Babywelt moon 14.3.2009 21:07:50
|
|
|
|
poka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Mi ga imamo in smo zadovoljni. Ni sicer tako vodljiv kot drugi trikolesniki, ampak drugače pa zelo praktičen, majhen, se hitro zloži. Res uporaben za na morje ali pa v trgovino. Priporočam. Se podpišem!
|
|
RE: Voziček marela-Babywelt moon 14.3.2009 21:14:28
|
|
|
|
Nagajučk
|
Sem ga ravno prejšnji teden nabavila. Tko, da ga sprobavamo. se res fajn zloži, tud vodljiv je kar o.k.
|
|
|
|
RE: Voziček marela-Babywelt moon 9.5.2009 10:22:53
|
|
|
|
hutkin
|
jaz ga prodajam. je pa prenovljen model(ima ojačan hrbet in lažje zategovanje sedeža) svetlo modre barve. včeraj sem ga kupila, zdaj sem se pa v enega drugega zagledala. če ga katera rabi, naj sporoči.
|
|
|
|
RE: Voziček marela-Babywelt moon 28.5.2009 14:58:27
|
|
|
|
benjo
|
ojla maste še voziček baby welt kiss prosim sporočite na omensat@gmail.com
|
|
|
|
RE: Voziček marela-Babywelt moon 28.5.2009 15:02:12
|
|
|
|
TiSta
|
Tud mi mamo ta model Kiss-4 kolesa in smo zelo zadovoljni, tko na pesku kot na betonu, zloži se super in če bi se še enkrat odločala za marelo bi vzela istega. Dala sem pa malega že pri 7mes notri, saj se super položi!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?