Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček abc design 3tech 21.3.2009 7:02:41
|
|
|
|
_melody_
|
Ojla! Vidim, da ti ni nobena nič odgovorila, pa bom kar jaz komentirala, ker sva si včeraj z ogledovala vozičke in sva v Pikapolonici na tega naletela. Nama je bil zelo fenomenalen. Mogoče na prvi pogled space , ampak potem ko nama ga je kolegica predstavla naju je očaral. Lahek!!!, super vodljiv, prestavljanje ročajev naprej nazaj enostavno, prav tako z menjavo košare z sedežem, ročaji pa to je vse iz aluminija... Nimava žal besede za rečt. Tako, da medva se bova kar za tega odločila! Sem za primerjavo sprobala še Peg-peregota in zdaleč ni naredil tako dobrega vtisa name kot ta. Pa že sedaj je škripal... Sama si si ga ogledala v živo? Lep pozdravček
|
|
RE: Voziček abc design 3tech 21.3.2009 10:58:16
|
|
|
|
frutolina
|
Ko sva midva sprobavala vozičke sma bla nad 3tec ( in nad Rodeo) modelom od ABC Design najbolj navdušena!! Ful lahka vozička, hitro se sestavita, pa fuuuul lahko vodljiva...ni da ni. No, midva sva (oziroma bebi je ) lastnik Rodeo modela.
|
|
|
|
RE: Voziček abc design 3tech 25.3.2009 21:33:53
|
|
|
|
Muca83
|
Moj se je čisto zaljubil v ta voziček. Že odkar ga je prvič videl. Imata ga dva prijatelja in sta zelo zadovoljna. Midva sva ga gledala tudi v Pikapolonici, cena je 499 eur (špotni del + košara), če ga pa kupiš v Avstriji ali Nemčiji je pa 369 eur. Na uradni strani sva videla, da obstaja tudi adapter za maxi cosi lupinico, pa to mi je res všeč, ker lahko športni del obrneš v poljubno smer. Ne vem, jaz gledam Jane Slalom pro in tega, moj pa samo tega Oba sta lahka in okretna, pri Jane so mi všeč velika kolesa in barve, tukaj je pa res kar dobra prednost adapter za maxi cosi in to, da lahko obrneš športni del. No, pa cena je tudi prednost pri ABC. Bomo videli kaj bomo vozili na koncu
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.