Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 15:17:01
|
|
|
|
PiaM
|
Sedež se ne da obrnit v obe smeri, če ti je to pomembno, meni je .
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 18:23:33
|
|
|
|
micki
|
hoj! Mi imamo speedy-a in smo zelo zadovoljni . Res da nima varovala, a ima tritočkovni pas. Mene ne moti, ker se sedež ne da obrnit (zakaj bi pa gledal mene). Velika kolesa so zakon (za po snegu in makedamu)!!!!!! Res je, da trese, a mnogo manj kot pri vozičkih z malimi kolesi. Največji minus je strehica, ker se ne da bolj dol in mu sonček sije v očke (sem pa kupila dežniček in tudi to stvar uredila). Da še enkrat poenostavim: QUINNY SPEEDY JE SUPER VOZIČEK!!!!!
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 20:54:31
|
|
|
|
Mojca P.
|
Mi ga imamo in smo se kar navadli....mene moti edino to, da ne gre v pravokotno sedec polozaj in v popolnoma lezec. Marelo se dobi od peg perego, namesto varovala pa otrocka pac vedno pripases. Nikoli pa nisem pogresala to, da se sedeza ne da obrnit! V splosnem smo z njim zeeloo zadovoljni in ga za drugega otrocka zato tudi nismo menjali!
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 21:09:24
|
|
|
|
Kristina_1
|
Hvala za info. bomo kr kupli. Mene ne moti, da se sedež ne da obrnit, kupiš marelco pa je.
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 21:30:50
|
|
|
|
jakaracman
|
Mi smo tudi zadovoljni.Prečke ne pogrešamo, sedi dobro, lahek, priporočam.
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 21:33:25
|
|
|
|
via_2
|
živjo, na makedamu se voziček odlično obnese (pa tud na asfaltu seveda) - zaenkrat pa uporabljam samo lupinico, ker moji manjka še nekaj dni do 4-ih mesecev. v lupinici gleda proti meni. kmalu pa nameravam uporabiti voziček brez lupinice, ker mala že radoveno opazuje okolico. skratka s podvozjem sem zelo zadovoljna in priporočam. lp
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 21:58:35
|
|
|
|
Alina_alin
|
Tudi mi smo zelooo zadovoljni. Slabosti so punce že naštele. Mene ne moti nič, razen to, da se ubodam kakšno marelo - senčnik naj kupim. Sem kupila eno v Toysu, pa ne paše gor - zmerom moram odšraufat dol, ko pospravljam vozek - ga zlagam. Punce, kje se dobi original in kakšna je cena oz. katero marelo še paše tako gor - da ima ovaljnat nastavek za prišraufat, saj je takšne oblike držaj.
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 15.4.2006 1:31:10
|
|
|
|
Kristina_1
|
Paše marelca od Peg Perego, majo v Baby centru in mislim, da stane 3.500.
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 15.4.2006 8:01:11
|
|
|
|
Kristina_1
|
Zanima me tud, če se ga da v Avstriji ali Italiji cenej dobit k pri nas. Prek Sončka stane 246 EUR.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?