Barbs
|
EEhh, ne da mi miru, pa obljubila sem, da se do konca febraurja ne bom več obremenjevala z vozički Stvar je taka : midva z , pa tudi otroci , smo bili ful navdušeni nad Jaguarjem 4 (Traxx) in bi ga tudi že kupili v Arielu, ko nam ne bi (kar preveč prijazna) prodajalka dala za domov še par katalogov z vozički. In smo jih seveda prelistali. Odkrili smo Jeepa - nov model Scirocco , štirikolesnik, športen, skratka, v katalogu strašno lep. Brez cene. Nemudoma sem poklicala v Ariela, kjer so mi povedali, da bodo Jeepe dobili "enkrat zdaj" ... Itak mi je jasno, da jih bodo dali ven po 1. februarju, ko ne bo več 20% popusta na vsa vozičke, tako kot je bilo v januarju. Prodajalka mi je povedala, da so "pred leti" že imeli Jeep program, da je to višji cenovni razred ipd.... da so pa zdaj to čisto novi modeli... Zanima me, je katera izmed vas, mamic, ki ste imele pred tremi, štirimi letiže videla oz. imela ta voziček in kako se obnese? Eno je namreč voziček občudovati na netu in v katalogu, nekaj drugega pa je v živo. No, mi ga bomo počakali, da ga vidimo, vseeno pa me zanima, če ga katera pozna že od prej. Tnx.