|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček Jane
11.7.2007 11:31:23   
popa
Živjo,

ali morda katera ve, kje se dobijo vozički Jane v Italiji? Menda so tam kar občutno cenejši.
In še nekaj - morda kdo prodaja globoko košaro ali lupinico ali pa kar oboje za voziček Jane slalom pro (sistem Rebel)??

Ponudbe na zs.

Hvala in lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil Nyah RR -- 11.7.2007 12:59:34 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček Jane
11.7.2007 11:47:04   
živa
Jaz bi pa kupila samo športni del vozička Jane Slalom Pro, torej brez košare in lupinice user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu popa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2007 14:23:51   
naraščaj
Zdravo. Tudi jaz se zanimam za ta voziček. Pa mi je trgovka predlagala da naj vzamem košaro matrix pro, ker je lupinica in košara hkrati. Drugače pa je voziček Španskega porekla. In ker je bila kolegica prejšnji teden v Barceloni mi je preverila in je sam 20 eur ceneje kot pri nas. V Avstriji je bil komplet Slalom pro + matrix cca 100 eur dražji. Jaz se bom najverjetneje odlolčila za to akcijo v Pikapolonici ki traja do 31.8.07 pri tem kompletu.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2007 14:29:34   
TheAngel
Jaz sem ga preko spletne trgovine kupila iz Nemčije. Sem dala za matrik pro košaro + voz + dostavo 460,50 €

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2007 14:49:55   
naraščaj
Ola TheAngel. A mi lahk pošlješ kak kontakt? Kok časa pa je trajalo, da so ti ga dobavli. A si naročila kolekcijo 2007?

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2007 14:54:08   
TheAngel
Ko sem jaz kupovala 2 tedna nazaj ni bilo kolekcije 2007 tako da sem vzela 2006 sivo barvo. Hodil je nekje 7 delovnih dni od datuma plačila. Nekje 50 € je bilo poštnine samo sem jo prej že všetal v ceno ki sem jo napisala.

Sedaj so stran posodobili in dodali tudi barve 2007 ampak so 100€ dražji. PA 14 dni se čakajo da iz Španije pridejo v Nemčijo pa potem dol do nas.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2007 14:58:54   
naraščaj
No pri nas pa pride v akciji 599 eur do 31.8. V bistvu pa zdaj niti ni takšne razlike

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2007 14:59:59   
naraščaj
A mi vseen pošlješ link, kje si to naročila.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2007 17:20:05   
TheAngel
Če barve 2007 pol se ti ne splača ker bo okoli 30 € ceneje - je le dostave nekaj.

Link imaš pa tam če klikneš besedo stra ;)

oz evo: TRGOVINA

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2007 18:28:48   
naraščaj
Hvala. Prej sploh nisem opazila linka. Bom mal prečekirala. In kaj ti praviš na to matrix košaro? Tolk različnih mnenj sem tu gor že našla, da ne vemveč kaj si naj mislim.

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2007 18:53:05   
TheAngel
Je še ne uporabljamo...
Glede na uporabo se mi zdi da bo praktična ker ne bo treba iz košare otroka prelagati v lupinico in "tvegati" da se zbudi.
Glede varnosti pa mislim, da ne bi bil to tako prodajan artikel če ne bi bil varen. Verjamem pa da mora biti pravilno uporabljen v avtu da zagotovi varnost.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

umetna oploditev
bit

Zanima me, kje so vam opravili uspešno umetno oploditev? prosim za komentar: v katerem poskusu

LJ GK (58%)

MB (14%)

PO (10%)

Tujina (18%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!