Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček Concord Neo Carbon 3.9.2009 14:25:58
|
|
|
|
sunprincess
|
Concord neo carbon je samo na spodnji sliki-tisti črni, se ga pa dobi še v beli barvi. Dobi pa se ga po naročilu, ker ti tudi lasersko vgravirajo ime otroka, če želiš. Cena v Sloveniji za komplet je 2500€ (sam voziček je cca. 1700€), ga pa lahko iz anglije dobiš za 2000€...
< Sporočilo je popravil sunprincess -- 3.9.2009 14:27:12 >
|
|
|
|
RE: Voziček Concord Neo Carbon 3.9.2009 16:08:36
|
|
|
|
potepinček
|
Saška ga je DOBILA od Pikapolonice.
|
|
|
|
RE: Voziček Concord Neo Carbon 3.9.2009 16:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
gotovo je cena taka. Gotovo pa je tudi, da je potem tak voziček peresno lahek. Če ga misliš vlačit 5 štukov po stopnicah, potem si ga ziher omisli . Hecam se...ampak karbon je zaenkrat pač draga stvar...
|
|
|
|
RE: Voziček Concord Neo Carbon 3.9.2009 19:10:49
|
|
|
|
lea23
|
saša lendero ga je od pikapolonice dobila zastonj! kot darilo oz. kot reklama za voziček! jih pa ima pri nas samo pikapolonica. torej po domače - v vseh revijah kjer je saška, je zraven slikan tudi ta njen voziček, in ona ga javno hvali.. in s tem dela reklamo da ga kupijo tudi ostale mamice!
|
|
|
|
RE: Voziček Concord Neo Carbon 4.9.2009 17:08:49
|
|
|
|
endrina
|
Sem dobila odgovor iz Pikapolonice, kjer se ti vozički prodajajo. Torej podvozje iz karbona, košara, športni del in jajčka v kompletu stanejo 2500€. Krasna cena.
|
|
|
|
RE: Voziček Concord Neo Carbon 4.9.2009 22:34:13
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch gotovo je cena taka. Gotovo pa je tudi, da je potem tak voziček peresno lahek. Če ga misliš vlačit 5 štukov po stopnicah, potem si ga ziher omisli . Hecam se...ampak karbon je zaenkrat pač draga stvar... ampak ga moraš glih v 5.štuk nest, ker jaz ga v kleti ne bi pustila .
|
|
|
|
RE: Voziček Concord Neo Carbon 5.9.2009 15:57:36
|
|
|
|
arabella5
|
Tak voziček, le da ni carbonski, sem si omislila tudi sama. Sprobala ga še nisem, tako da vam ne znam povedat kako se v resnici obnese. Mi je pa vizuelno zelo všeč, pa tudi zloži se ga sila enostavno in na majhno. Je pa res, da ima Pikapolonica zasoljene cene. Sama sem športni del kupila na Bolhi (nerabljen), košaro (obstajata dve: Proton in Scout) pa prek eBay-a. Če nameravate kupiti komplet, se vam zagotovo splača, če ga naročite preko te spletne strani, pa še tako dolgo ni potrebno čakati na njega. Jajček pa sem dobila, vendar ne Concordovega, kar me ne moti, ker ga tako nameravam imeti samo v avtomobilu.
|
|
|
|
RE: Voziček Concord Neo Carbon 6.9.2009 22:10:27
|
|
|
|
sobra
|
Pozdravljena! Jaz imam concorda neo (ne carbon),in sicer v bež barvi(bamboo barva). Z njim sem super zadovoljna.Sama sem ga naročila prek ebay.de, in je prišel v 3 dneh ,Takrat je bila cena za košaro, športni del in lupinco 900eur + 25eur poštnine. Sedaj pa mislim da je že malo cenejši za 50-100eur. Mala full uživa v njem, sedaj smo že kak mesec v športnem delu. Opažam pa da ljudje ne poznajo tega vozička, saj me vsak sprašuje kateri je, kje sm ga kupila...
|
|
|
|
RE: Voziček Concord Neo Carbon 6.9.2009 22:23:51
|
|
|
|
blak
|
arabela in sobra, ve, ki ga že imata, dajta mi nekaj povedat. A se športni del da spustit tako da otrok leži čimbolj ravno ali je še vedno v sedečem položaju (torej sključen) in le nagnjen nazaj. Saj ne vem, če sta me razumele, ker sem tako štorasto napisala ...
|
|
|
|
RE: Voziček Concord Neo Carbon 7.9.2009 10:58:42
|
|
|
|
sobra
|
Blak če ga misliš kupovat, ti svetujem košaro za prve mesece. Športni del ima položaj P ki ga uporabiš ko zlagaš voziček in gre do 90 stopinj in v navodilih piše da kao na tem položaju ne smeš vozit otroka da se ne prekucne kej , ne vem no men se zdi čist stabilno. Sicer pa imam sedaj tamalo večinoma na 3 položaju, naklon je približno 70 stopinj, tako da ni nič sključena, sama čist normalno spi notr. Sicer pa sprobaj voziček v pikapolonici pa boš vidla kako pa kaj. Jst sm v glavnem zadovoljna
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?