Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček Abc design-kje kupiti 24.10.2008 10:18:15
|
|
|
|
marki31
|
Za Slovenijo ne vem, ampak mi smo ga kupli v Toysu v Grazu in je ful dober.
|
|
|
|
RE: Voziček Abc design-kje kupiti 24.10.2008 10:33:03
|
|
|
|
24julij
|
jst vem da ga je svakinja kupla u pikapolonici,zej pa ce jih imajo se pa ne vem
|
|
|
|
RE: Voziček Abc design-kje kupiti 6.11.2008 10:24:16
|
|
|
|
honey
|
Ne vem ti povedat za ta točen model, ampak mi smo imeli 4-kolesnika in nisem bila zadovoljna z njim. Po 2 letih uporabe se mi je začel ročaj "lomit" (tam, kjer se ga lahko nastavlja po višini, se enostavno odpre in pade ročaj narazen), potem smo že 2x imeli na "švasanju" spodnji del, kjer je pripeta košara, poden od košare je tudi prelomjen, s tem, da nisem nikoli ne vem kaj nalagala notri, škripa vse, v glavnem obup. Žal mi je, da sva takrat kupila najcenejši voziček, ker bomo morali za naslednjega kupit novega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?