|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček ABC DESIGN
17.1.2008 13:38:51   
Anonimen
Pozdravljene. Na ATV Center k111 so v ponudbi tile vozički, pa me zanima, ali ima kakšna tega in kakšne so izkušnje z njimi? Ali s kakšnim drugim modelom? Kaj pa starejši modeli ABC DESIGNA: So vzdržljivi? Za makadam? Vodljivi? Hvala za vaša mnenja! LP

user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček ABC DESIGN
17.1.2008 14:19:20   
lelaval
Jaz sem pri najmlajši imela trikolesnika, ki je imel fiksno kolo (ta na sliki ima vrtljivo - kar je še boljše). Sem bila z njim ful zadovoljna - ni bilo makadama, kamenja in kupov snega, ki bi ga zaustavili.
Edino zdi se mi, da ima ta na sliki malenkost manjša kolesa

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2008 14:24:09   
a.jda
Mi smo meli abc , pa sem bila razočarana. Tudi ta je zelo težek kot vidim, js ga ne bi mela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2008 14:28:52   
Anonimen
Težak je 15 kg, toliko pa imajo vsi trikolesniki ali vozički, ki imajo večja kolesa. Te je motila mogoče samo teža? Kaj pa blago? Jaz ga ne bi imela za v avto, ampak  samo za doma - iz garaže v naravo ali trgovino. Lp

(odgovor članu a.jda)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 14:29:59   
Anonimen
Težak je 15 kg, toliko so pa vsi trikolesniki ali tisti, ki imajo večja kolesa. A drugače je bil v redu? Blago, vodljivost itd..Lp

(odgovor članu a.jda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2008 14:31:08   
pety78
Evo, jaz ga imam pa imam eno težavico z njim....

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2259412&mpage=1

Drugače pa sem bila res ful zadovoljna z njim, ker je res super za makedam. Na srečo se nisem sprehajala samo po pločnikih ob prometnih cestah.

Koliko pa stane ta, ki ga ti gledaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2008 15:16:04   
Anonimen
Stane 335 EUR na spletu, en gospod bi ga pa ceneje mi pripeljal, ampak mi mora še povedati, kako in kaj.
Kje si ga kupila? lp

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2008 16:17:46   
pety78
V Baby centru, takrat je bil iz cca 60.000 SIT znižan na cca 39.000 SIT. Upam, da se nism zmotila. Bilo pa je malo manj kot 3 leta nazaj. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2008 8:43:20   
jagoga
Jaz nimam takšnega modela, ampak model starejši štirikolesnik. Kar je negativno pri teh ABC- jih je to, da so težki in zloženi zavzamejo veliko prostora. Sem mogla voziček večkrat na dan dati - pospraviti v avto, ker živimo v bloku in iz istih razlogov, kot Pety78 ni bilo varno puščati v kleti oz. na hodniku v pritljičju. Mogoče so malo slabše vodljivi, kot pa kakšni drugi modeli, ampak jaz sem se z njim vozila povsod _ makedam, kamenje, sneg tako da sem prav gume že "zlizala" (so že skoraj brez profila)user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2008 12:52:03   
TamaraJ
Jaz sem imela ABC Focus alu. 4-kolesnika (več kot 4 leta nazaj) in bila zelo zadovoljna. Napihljive zračnice, ročaj se je obračal in imela sem ga od novorojenčka naprej, brez košare; zimsko vrečo in športni del. Prevozili smo še in še...vendar do drugega ni zdržal. Zvilo se je ogrodje in pokvaril se je patent za premikanje ročaja. je pa res, da morajo boti novejši modeli boljši. Vsaj po logiki.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2008 8:46:34   
petea
Zakaj pa naj bi bili vsi 3-kolesniki težki vsaj 15 kg?!? user posted image

Že zato, ker imajo 1 kolo manj od štirikolesnikov, so lahko lažji. user posted image

Npr.: Janejev trikolesnik slalom pro nima več kot 10 kg.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?