|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček - igrača
1.1.2011 16:55:49   
blaža
Eno vprašanje.

kje se da dobit kak dober pa poceni voziček za punčke vozit? Po možnosti tak ležeč?

Sem čisto iz štosa, ker imam dva fanta, ampak ta mali si ga želi za rojstni dan, pa seveda še dojenčka zraven.user posted image No za enega dojenčka bomo že spravli skupaj, ampak vozički, ta ležeči so najbrž kr dragi, pa ne bi takega od kakega baby Borna za 100e .user posted image

Se je pa zapalu pri ta mali od bratraca, je ljubčkal dojenčka in ga non stop vozu naokoli .user posted image
Mogoče ga ma katera, ko ga je že odrabla, pa da že ni totalno zguncan, pa bi mi ga prodala?

Hvala.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček - igrača
1.1.2011 17:35:22   
end1
ena redkih zadev, ki je stalno v uporabi!najprej pri deklici in zdaj pri fantku, kupla sem marela varianta, tako da ga lažje spravim! Kje sem ga kupla se ne spomnim, gotovo pa ni bil več kot 25 €!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2011 17:51:42   
ada2
probaj pogledat pri prodajalcih suhe robe. meni so tisti najlepšiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2011 17:59:21   
valči
Ej,to je pa pri nas super igra za tamalo.Dojenčka je dobil že prvi sin,pa še istega ima in je nora nanj.Sem ji hotla letos kupit ono pupo latino,ko še nekaj denarja gre za v Afriko-ne ni šans.Jaz imam doma svojega dojenčka!!In ga ni hotla,nobenega.In prav je imela,ker te igrače tako redčim na ful.

Vglavnem,lani!oktobra je dobila za tri leta voziček od Disney-ja,trikolesnik,ker drugega močnejšega ni bilo,pa je tak,da si ono blago naštima visoko gor,pa ona to tako naštima dojenčka na višje,ga zaveže in vozi.Cele dneve.In hrani in oblači in njene plenice gor popa.

Prava faca je res lepo se igra.Za božička si je izbrala v trgovini le dudo in flaško za dojenčka.In je tako srečna,da joj.

Voziček je stal kakih 25 evrov.Je pa za setavit.Marela variante ne bi imela,ker mi niso tako močne,kot ta..Fajn izberite,pa ne gloih po Baby centru iskat.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.1.2011 19:40:19   
blaža
No sej itak, da bom še malo naokoli pobrskala, mam še točno en mesec cajt, da ga najdem.

Bi pa raje kot marelo ta ravnega. Če bo huda cena, dobi pa marelo. No sej vprašanje kolko cajta se bo s tem igral, definitivno sem pa sigurna, da bo vse živo prevažal notri ( svoje plišaste mačke, ki jih ima ene par in je nor nanje.user posted image

Se je pa tako cufal z tamalo od bratranca, ki je stežka posodla voziček user posted image , je ljubčkal dojenčka notri, ga stiskal,... pa smo se odločli, da mu ga kupimo. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.1.2011 21:20:58   
bskrle
Meni so najlepši uni od ribnčana, vozički , ki stanejo okoli 10 evrov so pri nas zdržali pol leta do enega leta.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2011 7:48:30   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Je pa za setavit.Marela variante ne bi imela,ker mi niso tako močne,kot ta..Fajn izberite,pa ne gloih po Baby centru iskat.

pr nas marela fura 4 leta, pa se v njej en drugega vozita!!!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2011 10:21:22   
Najaa
Marele so najceneje. Mislim, da jih imajo v Pikapolonici po 3 evre, drugod pa tam največ 5. Mi imamo marelo in tistega ležečega in sta oba popularna.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.1.2011 14:38:34   
Čebel@
jaz sem naši kupila v Šparu marelo za par € in prav divja z njo po stanovanju...je pa za Miklavža dobila ležečega in je full ogromen za vozit, kolesa so fiksna-tko da raje izbere marelo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.1.2011 22:55:54   
mišk
Pri nas je tudi voziček zakon. Imasta pa Baby born marelo, takšno res ful močno in trpežno. Zaradi nenehnega krega, ker sta oni dve, voziček pa le eden, sem nameravala kupiti za božička identično marelo, le v modri barvi, pa jih očitno nimajo več...user posted image  Tiste ta nove Baby born in ostale marele pa mi delujejo zelo netrpežne, zato je raje nisem vzela. Bo mogoče pa drugo leto božiček kak bolj orenk voziček prinesel. Recimo tist Quiny-jev trikolesnik za punčke se mi dopade.user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.1.2011 22:57:25   
mišk
user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.1.2011 22:58:34   
mišk
Ups...
No, to je ta voziček. Če slučajno katera ve, da ga še imajo kje, naj mi prosim pove! No, vidim da sem lepo zarepala zadnji stavek...user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2011 14:43:52   
KAHLO
oj!

Mi smo točno tak voziček kupili lani septembra,v Mullerju za 12 ali 13 evrov, naša madam je z njim zelo zadovoljna, in je bil že povsod po igriščih z nami........nam je všeč, pa ni tak klumpast, se mi zdi da kr zdrži marsikatero oviro in avanturo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?