|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozički-znova
20.3.2006 14:01:41   
tz
Ob vsej poplavi vozičkov sem zožala svoj izbor v praksi na dva vozička in sicer na Traxxov Jaguar 3 ali pa na Quinny speedy ali comfort. Ogledala sem si tudi Jane, vendar nekako nisem navdušena. Ali mi lahko podate še kak nasvet, seveda tudi glede cene vozičkov, saj so Traxxovi sedaj kar nekaj znižani, ne vem pa zakaj.

LPK
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vozički-znova
22.3.2006 15:23:51   
mojsoncek
Tudi midva z mozekom sva kolebala med tema dvema vozickoma, pa je na koncu zmagal Traxx. Glede na to, da imata oba tisto kar sva midva iskala pri vozickih, sva se odlocala na podlagi tega, kako sta vozljiva in vodljiva. Po tem kriteriju pa je potem zmagal Traxx.

Pa se na eni nemski spletni trgovini sva ujela akcijo in sva ga (vkljucno s stroski posiljanja) dobila za skoraj 35.000 SIT ceneje kot pri nas.

lp

(odgovor članu tz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2006 21:34:14   
rija
Tudi mi smo se odločili za traxxa, jaguar 4.
Pa verjetno preko iste nemške spletne trgovine kot mojsoncek.user posted image  Veliko ceneje.

(odgovor članu tz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2006 17:14:20   
krfjolca
Tiste, ki imate Traxxov Jaguar 3 voziček: dajte mi povedat, ali je to kombiniran voziček? Kaj dobiš zraven - ali je košara zraven ali kako? Se opravičujem, ne znam dobro nemško in mi na spletni trgovini ni nič jasno, kaj moram gledat ...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2006 18:50:40   
krfjolca
Pa še nekaj: ali je sprednje kolo gibljivo, ali ima voziček zavoro in ali je primeren za na makedam?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2006 12:09:34   
mojsoncek
V bistvu je Jaguar 3 sportni vozicek, ki je zaradi moznosti spustitve v vodoravni polozaj in trdega dna primeren tudi za novorojencka (obrnjen je lahko naprej ali nazaj, da vidis svoje dete). Lahko pa se seveda zraven dokupi se lupinico, trdo kosaro, zimsko vreco in nevem kaj se vse, ki se da namontirati na ogrodje vozicka.

Sprednje kolo je vrtljivo za 360, lahko pa se ga fiksira in je primeren za makedam. Zavoro ima nozno pri zadnjih kolesih.

lp

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2006 12:17:43   
krfjolca
Fino user posted image
Hvala za odgovor

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2006 15:01:33   
PiaM
Jaz ga trenutno uporabljam (Taxx J.3) šele po stanovanju, saj še nismo šli ven in moram reči, da je zelo dober, kar se tiče prostora pri obračanju, lahkote in vodljivosti. Da se pa obračati sedež v obe smeri, jajčka se namontira na ogrodje z adapterji, košara je dobavljiva, zimska vreča, nahrbtnik - vse v isti barvi, zavzame pa zložen najmanj prostora od trikolesnikov z velikim kolesi.90 cm v dolžino.Pa še dosti lažji je kot konfort 3xl. 

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2006 21:10:55   
tinkamiška
No, bom še jst napisala moje mnenje. Midva sva tudi kupila Traxx Jaguar3 in sva z njim zelo zadovoljna. Iza se je rodila decembra in kljub temu nisva kupila košare ampak samo zimsko vrečo in mi sploh ni žal, ker je ta vreča res topla, poleg tega se da še z dekico pokrit spodaj in vreča se fino zapre tako, da mraz sploh ne pride zraven. kupila sva tudi lupinico in nastavke za na voziček, da se da to lupinico tudi gor namontirat. Je fino, če gremo naprimer v nakupovalni center, vzamemo športni del dol z vozička in namontiramo lupinico, se da potem fino po trgovinah vozituser posted image

Glede vodljivosti je pa verjetno Quiny malo bolj vodljiv, čeprav sem se že zverzirala in ga lahko tudi z eno roko šofiram. Sprednje kolo se vrti za 360 stopinj in se da tudi fiksirat. Zavore so na zadnjih kolesih in niso ročne, tako da se rolat neda zraven, razen, če nisi res kakšen ekspertuser posted image

Tudi po makedamu sva ga vozila, sprednje kolo ni napihljivo in malo bolj ropota, ampak to naju nič ne moti, Ize pa ravno tako ne.

No sem nardila celo analizouser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2006 14:26:54   
ljubezniva
Pozdravljene.
Zanima me spletna stran kjer ste naročile traxx jaguar 3???
Hvala

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2006 16:39:05   
tija75
Mene pa samo zanima če ve katera, ali se da voziček Jogger Marlin 3 isto od Traxx-a, enako kot Jaguar 3 zamenjati sedež oz. da bo otrok obrnjen naprej oz. nazaj, torej če je primeren za novorojenčke. Malo sem zakomplicirano vprašala user posted image , upam da razumete.

Saj oba vozička sta super.

Čao in hvala za odgovor, če seveda katera ve.

Tija

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu ljubezniva)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2006 21:27:52   
rija
Ne da se.

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.5.2006 10:56:49   
tz
Pozdravljene

V vmesnem času sem že kupila voziček in sicer Peg Perego AT4, ki je bil v akciji v BBcentru. Ker se tiče Traxxovih vozičkov bi vam rada sporočila samo to, da sem ugotovila, da so ful majhni oz. da otroci že pri enem letu gledajo ven z nogami in so bolj kot ne utesnjeni. Ne vem pa če se splača kupiti voziček samo zato ker zgleda nobel, saj ni Traxx ni ravno med najcenejšimi, pa tudi če ga kupit v Avstriji.

(odgovor članu tz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.5.2006 23:03:17   
Barči78
Mi imamo tud traxxov Jaguar 3 voziček. Morm ga pohvalit, odličen je, to da je majhen drži, ampak otrok notri zelo lepo sedi. Tudi fizioterapevti so nam svetovali, da je voziček tak, da se otrok ne zgubi in ne pleše notri, ampak lepo sedi, ga ne more zanašat preveč levo in desno, pa da nogice od kolen lepo padejo dol. Se pravi ima tudi ravno pravšji sedalni del. Jaz sem z njim zelo zadovoljna, pa bo Neja stara 1 leto, pa ima čisto dovolj prostora. Kupili pa smo ga v Arielu, dodatno pa smo vzeli samo vrečo in ne košare, ker je bila Neja rojena v maju, tako da je bilo že dosti toplo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tz)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.5.2006 23:22:16   
mojsoncek
ljubezniva - ce se nisem prepozna... midva sva nasega Jaguarja narocila preko nemske spletne trgovine www.kikiwelt.de

lp

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.