|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozički-Italija!
24.9.2010 7:39:16   
hribovkati
Pozdravljene,

zanima me, ali se še zmeraj splača kupit voziček v Italiji ali Avstriji in kaktero trgivno predlagate?

Lep pozdrav,

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vozički-Italija!
24.9.2010 9:53:03   
kristinaj
ne vem kako so sedaj cene ampak 4 leta nazaj ko sem ga kupovala je bil v italiji v trgovini prenatal peg perego pliko p3 celih 150 eurov cenejši kot v baby centru.. je pa tudi res, da imam oba pred nosom in nimam stroškov npr. gorivom..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu hribovkati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2010 14:47:43   
Gorga
Jaz sem ga kupila v Italiji lansko leto in dala 130€ manj kot bi pri nas. Sem pa tudi jaz doma v bližini meje.

(odgovor članu hribovkati)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2010 15:45:08   
Teyla
Midva sva ravno izbrala voziček, ki ga bova kupila. V Rutarju stane 580€, v Avstriji pa ga dobiš že za 410e. Se splača odpeljat tja in kupit tudi za 70€ razlike, ker toliko bencina itak ne pokuriš. Splača se ti tudi pogledat na ebay- lahko dobiš rabljenega ali pa novega ceneje s poštnino vred. user posted image

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2010 15:53:18   
penelopa1
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Midva sva ravno izbrala voziček, ki ga bova kupila. V Rutarju stane 580€, v Avstriji pa ga dobiš že za 410e. Se splača odpeljat tja in kupit tudi za 70€ razlike, ker toliko bencina itak ne pokuriš. Splača se ti tudi pogledat na ebay- lahko dobiš rabljenega ali pa novega ceneje s poštnino vred. user posted image

Teyla a lahko poveš katero znamko je ta voziček? Me res zanima ker še vedno nisam se odločila kateri naj kupim.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2010 15:58:25   
Teyla
Ta je znamke Hoco -avstrijska znamka baje so res kvalitetni. Midva sva se zagledala v Master L, mi je pa tudi všeč Zaphir (samo ga nisem videla v živo). Tukaj si lahko ogledaš ponudbo, cen pa ni zraven napisanih. Jo pa lahko izveš, če pač v googla vtipkaš hoco + ime vozička.. user posted image

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2010 16:02:43   
penelopa1
Hvala lepauser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?