|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček marela s košaro ali.....
1.10.2007 7:23:35   
pajkica
Kaj mi priporočate?
Da kupim sedaj na začetku malo kompaktnejši voziček s košaro in kasneje še eno navadno marelo ali kar sedaj kupim marelo na katero se da dati tudi košaro za novorojenčka?
Cenovno bi me prišlo približno enako, mogoče je prva varianta za malenkost dražja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček marela s košaro ali.....
1.10.2007 7:36:02   
Spark
Jaz sem si kupila en voziček in potem še marelo. Sem pa šele po nakupu vozička našla eno super marelo od Chicota, full fajn je bila, in mi je bilo žal, da je nisem že prej našla. Imela je možnost dati voziček v ležeči položaj, dokaj trda opora, tako da je bil primeren od začetka, lahek voziček, lahko rokovanje z njim. Za mesto idealen. 

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2007 8:41:54   
BLAŽIKA
na začetku malo kompaktnejši voziček s košaro in kasneje še eno navadno marelo ali kar sedaj kupim marelo na katero se da dati tudi košaro za novorojenčka?

To je dobra varianta. Jaz če bi še enkrat kupovala voziček ga brez košare ne bi kupila posebaj če je otrok zimski. Ti vozički z košarami pa tako imajo potem še ponavadi športni del. Ko pa bi otrok malo zrastel pa bi še vzela marelo oz. bi jo imela za v avto mogoče že kar na začetku.
Te marele vozički z košarami se mi zdijo tako švohni, mi niso preveč všeč, raje imam bolj kompakten voziček.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2007 9:04:16   
ajdaN
Meni marele sploh niso všeč, tako da sem jaz definitivno za konkreten voziček s košaro, pa kasneje eno marelo, če jo boš rabila.

Pri nas je nismo - do 16 meseca smo uporabljali trikolesnika. In če sem kdaj "po pomoti" vzela marelo (je bila pač bolj pri roki, da nisem vlačila celega voza iz avta), mi je bilo zelo kmalu žal. Pa nimamo nekej "leve" marele, ampak (tako hvaljenega) Plikota.

Ti "glomazni" vozički so za moje pojme boljši v VSEM, razen v prostoru, ki ga zasedejo. Če ne bi marele dobili sposojene, mi ne bi na kraj pameti padlo da jo grem kupit! Res pa da nimamo problemov s prostorom v avtu.

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2007 9:10:46   
TinaUros
Sama mam najprej voziček z košaro, nato pa bomo kupili marelo, verjetno kar iz druge roke.

LP

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2007 10:40:28   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Meni marele sploh niso všeč, tako da sem jaz definitivno za konkreten voziček s košaro, pa kasneje eno marelo, če jo boš rabila.

Pri nas je nismo - do 16 meseca smo uporabljali trikolesnika. In če sem kdaj "po pomoti" vzela marelo (je bila pač bolj pri roki, da nisem vlačila celega voza iz avta), mi je bilo zelo kmalu žal. Pa nimamo nekej "leve" marele, ampak (tako hvaljenega) Plikota.

Ti "glomazni" vozički so za moje pojme boljši v VSEM, razen v prostoru, ki ga zasedejo. Če ne bi marele dobili sposojene, mi ne bi na kraj pameti padlo da jo grem kupit! Res pa da nimamo problemov s prostorom v avtu.

Razmišljam podobno. Sem kupila Quinny Freesytle XL Comfort s košaro in ga uporabljamo še zdaj pri 2 letih!!! Pa sem kupila tudi marelo (BBY Muff), ampak še moja princeska zdaj reče, če jo vprašam, kateri voziček vzamemo na sprehod: Ne tega (pokaže na marelo), tega. In pokaže na Quinny-ja. Sem ga že nameravala prodati, pa še dobro, da sem se premislila.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2007 11:00:53   
sazi
tudi jaz sem za kompakten voziček s košaro in potem naknadno marela po potrebi
Mi imamo speedija in smo ga uporablajli zeloooo dolgo. Ker pa je mali shodil relativno pozno, smo za zadnjo pomlad in poletje kupili eno marelo, ki se je zelo dobro obnesla - se mi ni dalo več non stop sestavljati tavelikega vozička, pa tudi, ko smo kam šli, nam je prav prišlo, da marela zasede tako malo prostora
če pa otrok shodi takrat kot večina vrstnikov, pa marele niti ne potrebuješ

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?