|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček abc design 3tech
12.3.2009 9:34:18   
Adelina
Ali ima katera ta voziček in kako je zadovoljna z njim? Vem, da so od abc design vozičkov različna mnenja, zato me zanima, kako je s tem vozičkom, o tem namreč nisem še nič našla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček abc design 3tech
21.3.2009 7:02:41   
_melody_
Ojla!

Vidim, da ti ni nobena nič odgovorila, pa bom kar jaz komentirala, ker sva si včeraj z user posted image  ogledovala vozičke in sva v Pikapolonici na tega naletela. Nama je bil zelo fenomenalen. Mogoče na prvi pogled spaceuser posted image , ampak potem ko nama ga je kolegica predstavla naju je očaral. Lahek!!!, super vodljiv, prestavljanje ročajev naprej nazaj enostavno, prav tako z menjavo košare z sedežem, ročaji pa to je vse iz aluminija... Nimava žal besede za rečt. Tako, da medva se bova kar za tega odločila! Sem za primerjavo sprobala še Peg-peregota in zdaleč ni naredil tako dobrega vtisa name kot ta. Pa že sedaj je škripal...

Sama si si ga ogledala v živo?

Lep pozdravček

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2009 10:58:16   
frutolina
Ko sva midva sprobavala vozičke sma bla nad 3tec ( in nad Rodeo) modelom od ABC Design najbolj navdušena!! user posted image user posted image  Ful lahka vozička, hitro se sestavita, pa fuuuul lahko vodljiva...ni da ni. No, midva sva (oziroma bebi je user posted image ) lastnik Rodeo modela.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2009 21:33:53   
Muca83
Moj user posted image se je čisto zaljubil v ta voziček. Že odkar ga je prvič videl. Imata ga dva prijatelja in sta zelo zadovoljna.
Midva sva ga gledala tudi v Pikapolonici, cena je 499 eur (špotni del + košara), če ga pa kupiš v Avstriji ali Nemčiji je pa 369 eur. Na uradni strani sva videla, da obstaja tudi adapter za maxi cosi lupinico, pa to mi je res všeč, ker lahko športni del obrneš v poljubno smer.

Ne vem, jaz gledam Jane Slalom pro in tega, moj pa samo tega user posted image Oba sta lahka in okretna, pri Jane so mi všeč velika kolesa in barve, tukaj je pa res kar dobra prednost adapter za maxi cosi in to, da lahko obrneš športni del. No, pa cena je tudi prednost pri ABC.

Bomo videli kaj bomo vozili na koncu user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2009 14:35:53   
Muca83
Spodaj imate link filmčka vozička in stran na kateri lahko tudi naročite vse kar obstaja od ABC Design:

Pozor: poštnina v Slovenijo je = 46€ ( še vedno prihranite 80€ )
          poštnina v Avstrijo je = 10€ (če imate koga v Avstriji še bolj prihranite) 

http://www.rotalis.biz/

http://www.youtube.com/watch?v=oFWjoD9Tlp0

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.