Piruri
|
pred letom dni (natančneje maja 2009) smo v trgovini Pikapolonica kupili voziček Pikolo (http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/pikolo/voziCek-z-globoko-koSaro/16503831072916503)...po enem tednu se je voziček pri vožnji 3,5 kg dojenčka zložil, kar je tudi uslužbenka v trgovini testirala s pomočjo vreče mivke...nato je ogrodje poslala na "popravilo" k dobavitelju...po enem tednu, ko smo nazaj dobili "popravljeno" ogrodje, se je zgodba ponovila in ponovno smo reklamirali voziček...in v ta namen smo dobili "novo" ogrodje...torej bi lahko sklepala, da smo v enem mesecu menjali dve oz. tri ogrodja... Ker živimo v mestu, vozička nismo uporabljali na težjih terenih, kot so makedam ali kakšne gozdne poti...voziček smo čuvali, ker po drugi strani niti ni bil poceni (no, če se komu 300 € zdi malo, nam to pomeni veliko)...Ta voziček smo izbrai, ker je bil dobro okreten, lahek in predvsem se ga je dalo zložit v manjši prtljažnik... Po preteku garancije (en teden po), ko sem že razmišljala, da bi ga pospravila ali prodala naprej in si kupila manjšo marelo, saj je sedaj voziček vedno manj v uporabi, pa je, ob prestopu na pločnik, počil ročaj...kar smo nekako rešili s kovinsko objemalko in se pač sprijaznili s tem, da ga bomo ponucali do konca in nato (žal) odpeljali na odpad... Danes pa, ko sem voziček samo raztegnila (ne na silo, ker smo z njim pač previdni), pa je ročaj POČIL! ...in s tem tudi moje potrpljenje... zato vam v priponki pošiljam sliko... Ker vem, da smo že preko garancije (in da nam s tem ne pripada zamenjava ali popravilo), se s tem sporočilom obračam predvsem z namenom, da bi se v nadaljno preprečila prodaja tako slabokvalitetnih izdelkov. Za kar bom tudi razširila novico okoli (kar pa opažam, da na spletu ne manjka pritožb čez kvaliteto le-teh vozičkov proizvajalca Pikolo)... Jezi me tudi to, ker je voziček še skoraj nov in ga nismo kupili z nameom, da ga bomo po enem letu peljali na odpad, zato smo se odločili za malo dražjo varjanto, da bo ja zdržal dlje... Hvala, da ste si vzeli čas, da ste prebrali moje sporočilo in zelo bom vesela, če bom s tem vsaj enega odvrnila od nakupa tega vozička....če poznate koga, ki se odloča za nakup vozička, bi vas prosila, da mu posredujete sporočilo. LP,Ana
< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 27.8.2010 13:08:04 >
|