|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček Mura 3!
18.1.2008 22:44:40   
Anitka
Mene pa zanimajo kakšne so vaše morebitne izkušnje s tem precej novim vozičkom Mura 3.

Hvala in lp,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček Mura 3!
19.1.2008 10:18:28   
total
Kakšen pa je ta sploh voziček?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 11:17:30   
karamela6
Po mojem tale. Zgleda kar uredu.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176969

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 21:54:58   
tinaaja
Meni je bil v zivo ful zanimiv. Hmmm nisem pa se nobenega videla na cesti user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2008 23:42:50   
Anitka
Ja tega sem mislila Maxi cosi Mura 3.

Mi je zelo zanimivin je eden imed favoritov. Med njimi je še Quinnyev Speedi.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2008 22:48:45   
mayci
Meni je Mura veliko bolj všeč kot Speedi. Saj je Speedi vizualno zelo vredu, samo tisti njegov športni del pa ni najboljši za sedenje. Otrok kar leze nekam, ne gre čisto pokonci...user posted image
Mura mi ima zelo v redu sedežni del, se hrbtišče nagne čisto do vodoravnega položaja, gre pa tudi čisto gor, tudi oblike je lepe in cena je ok.user posted image  Jaz bi izbrala Muro3.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2008 19:49:07   
Anitka
Mayci hvala tudi tebi za mnenje.  Bova verjetno kar Muro 3 izbralauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2008 23:10:42   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Saj je Speedi vizualno zelo vredu, samo tisti njegov športni del pa ni najboljši za sedenje. Otrok kar leze nekam, ne gre čisto pokonci...user posted image

Se strinjam z Mayci, tudi meni je bil Speedi na začetku vizualno zelo všeč, dokler ga nisem sprobala - sploh ni praktičen (npr. položaj se spreminja s tistimi "gurtnami", pri Muri pa imaš praktično ročko), pa še tisti napol ležeč sedalni del je katastrofa.
Ravno zadnjič sem šla na sprehod z eno mamico in speedijem (seveda mi je že zdavnaj omenila, da ga ona ne bi še enkrat kupila) in je morala malčka praktično na vsakih nekaj metrov "popravljati", torej, vleči navzgor, da je nekako sedel. No, saj če spi, ni tega problema, ampak drugače pa.
Pri meni je Speedi kljub barvam, ki so mi res najboljše, že pri prvem testiranju odpadel kot "knof iz gat user posted image user posted image  

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2008 18:14:49   
tinaaja
Anitka, evo review Mura 4... nek obcutek bos ze dobila :)
http://strollersandprams.com/strollers/464/review-1.html

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2008 18:40:00   
Anitka
Punce hvala vam. Zlate ste, da mi pomagate. Tako, da bo Mura 3 verjteno kar našuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2008 20:22:13   
mayci
Super, Anitka, potem boš pa lahko ti poročala, kako se obnese, da bomo me vedele kako in kaj, ki imamo namen še drugega otročka naročiti.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2008 9:45:49   
aleksandra silvija
Mi je zelo zanimivin je eden imed favoritov. Med njimi je še Quinnyev Speedi.

Enako, pravzaprav mi je čedalje bolj všeč MURA 3.
Cena je pa itak ista-no, 25 EUR razlike, kar pa tudi ni ne vem kaj.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2008 20:26:36   
petrcamg
Da se vam še jaz pridružim- pred približno dvema mesecema sem imela podobno vprašanje, pa mi žal ni nihče znal odgovoriti. Že na začetku nosečnosti sem naredila celo študijo o vozičkih in takoj ko sem kakšnega izbrala,sem našla kakšno pomanjkljivostuser posted image . Ko sem obiskovala materinsko šolo, smo imeli eno super fizioterapevtko, ki nam je razložila, kakšen naj bi bil dober voziček. Seveda je potrebno pri izbiri upoštevati tudi velikost prtljažnika, pa po kakšnem terenu se boste vozili, pa še cel kup drugih stvari...

Midva sva se na koncu odločala med maxi cosi muro 3 in Speedijem. Šla sva v trgovino in si oba ogledala in moram reči, da sploh ni primerjave...
Najbolj pomembno za otroka je, da se sedalo popolnoma spusti v vodoravni položaj in da se ga da lahko čisto pokonci- tega pri speediju ni, tako da otrok v bistvu napol sedi in  napol leži.

Voziček sva pa kupila ko je bil najin user posted image star že ene 14 dni in sicer sva ga naročila po Sončkovi internetni trgovini. Je bil cenejši, pa še en bon za 20 eur sem dobila v eni reviji, tako da se je kar splačalouser posted image
Sicer takrat trojke niso meli na zalogi, ampak jo je gospod Janko (tam dela) posebej naročil- res ful prijaznouser posted image user posted image user posted image !

Sm pa vozila po vseh terenih ( asfalt, makedam, blato...) in loh rečem, da nimam ene slabe besede. Je pa res, da zaenkrat uporabljam košaro, ker je user posted image  še premajhen za stolček. Aja, pa to je plus k sm si košaro sposodila od prijateljice, k ima Quinnya. Tud zloži se ga ful na izi, edino to me moti, da je precej težek. 

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.2.2008 21:20:38   
Anitka
Petrcamg bi te vprašala ali za Quinnijevo košarico na Muri 3 rabiš kakšne dodatne nastavke ali kaj podobnega ali paše gor brez njih?

Voziček sva namreč že naročila, košare pa še ne in so mi Quinnijve tudi zelo všeč.

Hvala

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.2.2008 9:08:34   
KRISSY
Živjo,
meni je bil na začetku tudi mura3 všeč, sem bila že skor 100 posto da ga bom uzela. Ampak ko sm šla pa zadnjič ga gledat, mi je pa v oči padlo da ima zelo malo prostora za glavico. Varnostni pas je zelo visoko gor in ko je otroček večji mu gleda glavica čez.. sploh ko je v leže se mi zdi da je mal premal vse skup..sploh ko sem ga primerjala z drugimi vozički. ne vem, sicer nimam še izkušenj kako otroček zgleda v vozičku ampak na to sm pomislila in si pol premislila za nakup...
LP

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.2.2008 21:25:20   
petrcamg
Anitka kar se tiče nastavkov maš adapter zraven. Uporabljaš ga lahko tako za lupinico, kot tudi za košaro. Midva sva si šla pred nakupom stvar ogledat v BC trgovino, zato da se ne bi pol debelo gledala, pa imela še dodatne stroškeuser posted image .

Kar se pa tiče sedeža, pa ne morem komentirati... Je user posted image  še premajhen, tako da bom mnenje o njem lahko napisala šele čez kakšen mesec ali dva. Me je prepričal, ker se čisto vzdigne in položi.. Res ga pa še nisem stestirala. Upam da bo ok, pa da ga bom loh še naprej hvalilauser posted image

Podvozje s košaro je pa super- obračaš z eno roko, gre po vseh terenih, z lahkoto se ga zloži in sestavi, vzmetenje je super, ker greš lahko čez vse luknje.. Sta ga sprobali tašča pa sestra od moža, pa sta bili ful navdušeniuser posted image . Da ne govorim, kako je navdušen našuser posted image - sam da voziček vidi koj zaspiuser posted image

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.2.2008 21:31:22   
petrcamg
Aja, Krissy- če bi rada videla, kako stvar izgleda, si lahko to ogledaš na filmčku. Tam maš predstavljene vse tri variante- s košaro, z lupinico in s sedežem.. Tudi kako se zloži mislim da je prikazano.
Ko pa dobiš voziček maš pa zraven CD - je vse prikazanouser posted image

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.2.2008 22:22:55   
Anitka
Petrca hvala tiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.2.2008 22:35:09   
petrcamg
Dobr se vozteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.2.2008 20:10:59   
moya
Tudi nam je padu v oči maxi cosi mura 3 , odločamo pa se še med quinny freestile zato se resnično priporočamo za vse user posted image  +/- izkušnje. Speedy je pa odpadel ( nima ležečega položaja, se ne obrača, nima zaščitnega sprednjega obroča...).
Lp

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.2.2008 20:15:02   
Anonimen
Izkusenj nimam, mi je pa zelo vsec :).

Lepo ga vozite in uzibvajte user posted image .

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.