|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vonj potu
16.9.2009 11:46:54   
Klara-1
Mogoče katera ve kako naj se znebim vonja po potu iz moževih srajc? Srajca sploh ne smrdi, ko jo da v pranje. V stroju pa kot, da bi se vonj aktiviral in ven pride z groznim vonjem po potu. Da ne omenjam da potem vse perilo smrdi po tem. Kakšen nasvet?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vonj potu
16.9.2009 12:25:54   
Najaa
Meni isto, črno perilo. Sam zarad njegovih majic.
Tudi meni bi prišel prav kakšen nasvet.

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2009 12:25:59   
urška
na koliko stopinj pa pereš srajce? 

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2009 12:32:14   
mojca*
evo,meni isto!! user posted image
perem na 40, pa ne glede kaj, otrokove stvari, brisače, karkoli....vedno vonj po prešvicanih zoknih na sveže opranem mokrem perilu....
( obesim takoj, ko je oprano, tako da ni to, ker stoji mokro )user posted image

help 

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2009 12:34:18   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: Klara-1

Mogoče katera ve kako naj se znebim vonja po potu iz moževih srajc? Srajca sploh ne smrdi, ko jo da v pranje. V stroju pa kot, da bi se vonj aktiviral in ven pride z groznim vonjem po potu. Da ne omenjam da potem vse perilo smrdi po tem. Kakšen nasvet?

Meni se je to dogajalo pri tekočem pralnem prašku. Ali pa je šlo zgolj za "nepravilno" kombinacijo praška in mehčalcauser posted image .

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2009 12:34:27   
Anonimen
pranje na 60 meni občajno pomaga.

(odgovor članu mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.9.2009 13:18:17   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

Meni se je to dogajalo pri tekočem pralnem prašku. Ali pa je šlo zgolj za "nepravilno" kombinacijo praška in mehčalcauser posted image .

Isto meni! In sem pogruntala: kombinacija tekoči prašek (Dash) + mehčalec Ornel. Smrdelo ko satan, pa sem takoj obesla perilo in je smrdelo sicer ne ravno po potu, ampak kot bi bil vlažen dežnik v pralnem stroju: po stari vlagi. Sem zamenjala prašek in mehčalec,  zdaj je pa OK!

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2009 13:32:45   
Klara-1
Perem na 40°C na več ne upam. Pa ni važno s kakšnim praškom, mehčalcem... Smrdijo srajce prav pod pazduho. user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.9.2009 13:39:15   
Oceania
Predlagam ti, da kupiš razkužilo za perilo(Sagrotan ali Impresan, jaz ga kupim v Mullerju), dodaš ga v predalček za mehčalec. Jaz ga občasno dodam za spodnje perilo in nogavice, ki jih perem pri nižjih temperaturah.

Druga opcija bi bil mogoče prašek za športna oblačila, ampak meni imajo vsi po vrsti premočan vonj.

< Sporočilo je popravil Lady Birdkiller -- 16.9.2009 13:40:35 >

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.9.2009 14:49:54   
urška
jaz bi dala prat na 60. pa poskusi najprej z eno srajco, če misliš, da bi se lahko skrčle. pa dej še na predpranje.

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.9.2009 18:04:57   
Onasiss
Isto meni! In sem pogruntala: kombinacija tekoči prašek (Dash) + mehčalec Ornel. Smrdelo ko satan, pa sem takoj obesla perilo in je smrdelo sicer ne ravno po potu, ampak kot bi bil vlažen dežnik v pralnem stroju: po stari vlagi. Sem zamenjala prašek in mehčalec,  zdaj je pa OK!

user posted image user posted image  Jaz sem uporabljala isto kombinacijo in je tud ogabno smrdelo.....user posted image  Zdaj sem probala s tekočim praškom Luna in Ornelom, pa je bolje....user posted image

So what....

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
16.9.2009 22:34:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.10.2009 8:21:05   
mojamalapikica
Iščem rešitev problema pa najdem tu da imate čist iste težave.
Perem moževe majce, nogavice skupaj s sinovimi in hčerinimi in vse smrdi. Perem na 40 stopinj, obesim čist takoj, pa nič ne pomaga. Sem bila prepričana da je krivo to, ker dam premalo praška (dam ga manj kot piše na prašku), mehčalca si pa ne upam dodajat, ker se mi zdi da je user posted image po njem pikast.
Danes sem oblekla hči v kavbojke za v vrtec, ki ne dišijo ampak smrdijo. user posted image Sm že razmišljala da bi moževe stvari prala posebej :-)

Mogoče bi bilo za probat tole s kisom.
Če ima katera še kako dobro idejo kar na dan z njo.user posted image

lep dan vsem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.10.2009 8:38:19   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

jz za pranje vedno uporabljam kis + tekoci prasek; kadar so srajce zelo prepotene, dodam kr celo posodico kisa in izgleda, da raztopi vonj... pred tem sm tud jz imela isto tezavo.

Mi je zbrisalo moj prejšnji post, bom zdaj samo na hitro vprašala, a daš navaden ali alkoholni kis noter v stroj???user posted image
Lep dan, pa čeprav s slabim vremenomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
1.10.2009 16:31:42   
BUŠICA
imam identičen problem- sicer cote ne smrdijo po potu ampak po vlagi. kombinacija tekočega froscha in frosch mehčalec. če uporabim luno ali lenor je bolje, čeprav cote vseeno smrdijo ko jih vzamem iz omare čez nekaj časa. res zanimivo, da nas je toliko s tem "problemom"..tu nekaj smrdiuser posted image
meni se npr. ne opere pot z moževih (ali mojih) belih bombažnih majicah, čeprav operem na 60. ostane prav rumen flekuser posted image

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.10.2009 23:40:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Klara-1

Včasih je kakšna tkanina taka, kaj vem. Manši problem glede tega, ko sem dajala prati cunje, sem imela tudi sama, potem sem začela prati posebej, ko sem pogruntala, katero cunje to povzročajo. Čeprav meni se je potem zgodilo, da, ko sem cunje tovrstne cunje ven, je bil morda malo čuden vonj, a ko so se posušile, je bilo vse ok. Takšne sem sicer dala v sušilca in je bilo ok. Samo perem pa obvezno posebej.

(odgovor članu Klara-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 9:31:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu enea)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
7.10.2009 7:38:43   
Mojc
Belo perem na 90, navadno temno in pisano na 60, občutljive tkanine na manj.
Ne uporabljam mehčalca (razen npr. za brisače), zgolj prašek (po navadi Persil, trenutno tekoči sensitive zaradi dojenčka).
Perem ponoči, ob poceni toku (da je pranje konec ob 6h zjutraj). Včasih so v bobnu tudi še 2, 3 ure preden jih dam ven in sušiti.
Cote mi nikoli ne smrdijo.

Neposredna povezava do sporočila: 18
8.10.2009 0:39:00   
MARTINŠČICA
Predele oblačil pod pazduho, na ovratniku in manšeteah je fino pred pranjem vsake toliko časa namazati s trdo Aiax žajfo. Preverjeno pomaga. Sicer pa tudi jaz perrrem le s pralnim praškom in alkoholnim kisom (EuroSpin). Belo perilo perem pri 60 s suhim praškom, pisano pri 30 ali 40 s tekočim praškom. Kis je odličen mehčalec, nevtralizira vonje, ohranja barve in čisti vodni kamen namesto Calgona ...

200% MAMI

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.10.2009 21:09:17   
mala zirafa
V Italiji se kupi  detergent Deox ki je namenjen prav temu.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.10.2009 13:08:45   
majate
Metulj333 - user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

No, zdaj pa resno. Razkužilo iz Mullerja je zakon. Jaz tudi vsake toliko razkužim bele cunje s tem. Mislim, da bi pomagalo tudi za prepotena oblačila.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.