muki1
|
No, evo mene, končno sem se prebila med temi mnogimi forumi in podforumi do pravilnega- vsaj upam. BTW-nova ringaraja mi še vedno ne ugaja, ampak pomoč bi mi vseeno prav prišla.
Problem je s prehrano v vrtcu.
Kar se tiče urnika, ki ga imajo na steni, še štima, vse lepo in prav, čeprav imajo vmes kakšne nore kombinacije( hrenovka in riž ). No, nekak se trudijo da prehrana zajema vse skupine in bla bla bla.
Problem je v tem, da skoraj vsak dan, ko pridem v vrtec po malo, imajo na mizi neke ****rije. To je čips, smoki, slane palčke, ali kekse.
Ker je hčerka začela zahajati v vrtec šele aprila letos, se takoj na začetku nisem upala nekaj sliniti in potihem sem upala, da je proti poletju vse nekak razpuščeno. Potem so bile počitnice, sem čakala na jesen, kako se bodo zadeve odvijale, pa vsepo starem. Ko sem prišla prvi dan po malo v vrtec, na mizi čips in smoki. Malo sem se sprenevedala pred vzgojiteljico, češ...o, prvi dan pa je že imel negdo rojstni dan? Pa mi je rekla da jim je to še od junija ostalo. Potem sem kar naravnost usekala, da upam, da mojemu otroku to ne dajejo vsak dan za jesti, ker to za tamale res ni zdravo, pa tudi doma ji tega ne dajeva. Pa mi je vzgojiteljica zatrdila, da naša tega ni jedla, mogoče smoki ali dva, čipsa pa sploh ne.
Saj ji nisem verjela, ravno en dan pred tem smo bili na obisku, kjer je bil na mizi čips, pa se je basala kot nora. Saj ji dava tu pa tam smokije, čipsa res ne. Pa tudi kekse jemo doma, ampak se mi zdi, da bi v vrtcu, ki je ena vzgojna ustanova, ja lahko malo več imeli v glavi in jim teh svinjarij nebi dajali. To mi da misliti, da se jim ne da hraniti otrok pri obrokih, malčki so potem lačni in jih filajo s tem, da starši ne dobimo občutka, da naš malček hodi z vrtca lačen.
No in danes imamo sestanek starši in vzgojitelji. Ali naj izpostavim to kot problem, ali se tudi vam zdi, da pretiravam? Kako je s tem pri vas?
|