Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vodnik skozi nosečnost in otroštvo 16.1.2007 13:21:45
|
|
|
|
Rožica*
|
Kaj nihče ne ve nič o tem. www.nivea.si/vodnik
|
|
|
|
RE: Vodnik skozi nosečnost in otroštvo 16.1.2007 15:14:03
|
|
|
|
buškica
|
Ojla, jaz sem se prijavila na njihovo stran, nič posebnega, mogoče bom sedaj dobivala revijo na dom.
|
|
|
|
RE: Vodnik skozi nosečnost in otroštvo 17.1.2007 8:11:22
|
|
|
|
zalbi
|
A je to brezplačno?
|
|
RE: Vodnik skozi nosečnost in otroštvo 17.1.2007 11:15:16
|
|
|
|
Rožica*
|
Ja
|
|
|
|
RE: Vodnik skozi nosečnost in otroštvo 17.1.2007 14:46:09
|
|
|
|
zalbi
|
rožica - a ti si se že naročila? Če si že, lahko kaj več o tem poveš? Hvala in LP
|
|
RE: Vodnik skozi nosečnost in otroštvo 18.1.2007 18:58:16
|
|
|
|
Rožica*
|
Ja, tudi jaz sem se sedaj prijavla. Bomo videli kako bo. Nisem še prijela nobenega sporočila,.... Tako, da ti kaj več ne morem povedati. Me je pa zanimalo, če kdo kaj ve, predvsem zato da bi lažje presodila, če se bom prijavila. Zdaj sem se, pa bom videla kako bo. Javim ko bo kaj novega. Se mi pa zdi da je od 20 tedna nosečnoti dalje, tako da imam jaz še kar nekaj časa preden bom prijela kakšno pošto. Če sem prav razumela je to tako. Lp.
|
|
|
|
RE: Vodnik skozi nosečnost in otroštvo 18.1.2007 19:57:39
|
|
|
|
saska27
|
Zdravo, jaz sem nekaj mesecev naročena na to. Približno enkrat na mesec dobim po elektronski pošti njihovo brošuro. Vsakič piše približno za tisto obdobje nosečnosti, v katerem si. Zraven so linki do posnetkov prvih gibov, porodov ... Sodeluješ lahko v nagradnih igrah, kaj konkretnega (otipljivega) pa še ni bilo. Danes, ko imam PDP (pa ne bo nič), so mi poslali pošto z vprašanjem, ali mi že lahko čestitajo, in možnost izdelave obvestil o rojstvu za prijatelje. Tako bom rekla: neke vrste "spam". Včasih mi je zanimivo kaj pogledat, a bi lahko živela tudi brez tega. Lp, saša
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?