|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vodene koze - dopust
17.6.2009 19:41:04   
Paštetka
Koze je mala madam dobila v petek, v soboto in nedeljo je bila že cela v mehurčkih. Danes so se pojavile mogoče še kakšne 2-3 pike, ostale se že lepo sušijo in so že krastice.

To soboto bi naj šli na dopust na morje. Naj bi....  
Madam in gospodič namreč komaj čakata morje in že dva tedna imamo sredi dnevne sobe napihnjen čoln in postavljen šotor, vsak dan moramo gledati slike z lanskega morja in govora je samo še morje, morje, morje...

Moje vprašanja.

1. Do kdaj smejo vsaj malo na sonce? A ko so samo krastice grejo lahko že? Tukaj ne mislim otroka sončiti, da se razumemo, ampak npr. kakšen sprehod zgodaj dopoldne ali zvečer, ker dvomim, da om moja dva uspela zadržati v apartmaju.

2. Morje in suhe krastice....kako to funkcionira?  Naj povem, da ima večino koz na obrazu, ki ga itak ne namaka v vodo, po nogah in rokah jih skoraj nima, po hrbtu trebuhu, ima par krastic. Glede na to, da računam, da takrat po telesu ne bo več imela ranic ampak samo krastice, ...kolikor vem krastice ne pečejo, če se kopaš. Ali? Ali je kakšen drug razlog, da se ne bi smela kopati user posted image .

3. Ostanemo doma? Saj najraje bi, ampak se mi pa spet gospodič smili, ko si tako želi morja...user posted image  jaz pa tudi do jeseni ne dobim več dopusta.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vodene koze - dopust
17.6.2009 20:55:36   
Anonimen
jaz bi ta vprasanja postavila tukaj
http://med.over.net/forum5/list.php?46

Tamali se ni imel koz tako,da ne morem nic z nasveti pomagat.

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2009 20:58:13   
Paštetka
a lahko kdo vpraša, ker nimam ravno želje se še na kak forum prijavljati, pa da mi prilepite link, da vem spremljati odgovore. Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2009 7:25:43   
resnično srečna
sem vprašala...ko dobim odgovor ti prilepim sem...upam, da okusite morje..

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2009 7:42:16   
Anonimen
Poznam primer, ko je hčerka (oče zdravnik) dobila koze na morju. Dopusta niso prekinili, vendar so pazili, da ni bila direktno na soncu. Kopala se je normalno.

Jaz sem se pred dvema letoma doma normalno tuširala in kopala s krastami pa mi niso ostale brazgotine.

Če se sušijo oziroma ni svežih (danes, jutri) bi jaz šla. Mali je že imel koze? Da jih ne bi tam dobil, ker jaz kaj takega - vsaj v času izbruha rajši prebolevam doma.

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 18.6.2009 7:45:25 >

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2009 9:32:24   
TanjaK
Odpovedati dopust nima smisla, saj tudi otroci, ki živijo ob morju dobijo vodene koze!!!! Naša jih je lani dobila tisti dan, ko smo odšli na dopust, ker ni imela temperature pa nismo nič komplicirali- izogibali smo se direktnega sonca, po kopanju pa smo jo splahnili z vodo.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2009 9:47:40   
oka
Iz "ta hujšega" ste že tako prilezli in če ni vročine ni nobenega smisla, da ostajate doma. Poskrbi le, da ne bo preveč na soncu, mazanje s kremami po mojem tudi zaradi ranic in kombinacije potu in morske vode ne bi ravno prakticirala. Še prej se ji zna vse skupaj zaceliti glede na to, da bo večino časa brez oblačil in morska voda dela čudeže.

(odgovor članu TanjaK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2009 21:05:21   
resnično srečna
Re: norice in dopust novo Napisal: Tanč user posted image Datum: 18.06.2009 17:03
Pri noricah svetujemo, da je otrok v karanteni, torej izoliran 10 dni. Če je deklica dobila norice v petek, se 10 dni izteče ravno v ponedeljek.
Potem svetujemo še nekaj dni počitka, neizpostavljanja direktnemu soncu. Za morje zagotovo ne kakšen teden po preboleli bolezni.
Nič kaj dobre novcice, ampak to ste verjetno že vedeli:=((

lp
Tanč

eto odgovor pediatrinje...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2009 13:51:13   
Taddy78
Na soncu so lahko, ampak kozice oz. krastice še dolgo ne smejo biti izpostavljeni direktnemu soncu, kopa se lahko, pač jo greš  vedno takoj stuširat in ja, idite na morje!!!!

Midva s tamalim sva jih dobila OBA prejšnjo nedeljo, mali je po 2dneh bil vredu, jaz sem ležala 1 teden saj so me te koze vrgle čisto s tira...ker sem bila v obraz že ful zatečena sem šla na infekcijskega v bolnico in mi  je rekla, da sem kužna še 5 dni po zadnjem izbruhu oz. navalu koz.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2009 13:53:47   
Taddy78
Aja pa še to...od svakinje tamali jih je dobil v nedeljo, bil en teden doma, v ponedeljek ji je P že rekla,d a lahko gre v vrtec in isto je bilo pri meni, samo sem ga še malo imela doma, tako da je šel že 10dan...

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2009 16:12:10   
Paštetka
srečna, hvala za pomoč

Smo se odločili, da bomo vseeno šli na morje, ker ga oba ful čakata. Bomo pa malo bolj previdni, saj smo itak, dopoldne kakšno uro na plaži in pozno popoldne kakšno uro. Vmes smo pa noter, ker spita po 3 ure. Pa še senčka je.

So se pa krastice že fajn zmanjšale, novih mehurčkov pa že 2 dni ni.

Sicer se pa lahko zgodi tudi doma, pa zdravnik je tudi tam blizu.

Če bo pa mali tam pokasiral koze, bomo pa šli domov. Glavno, da bosta videla morje user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.