|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voda v BabyBorn-u
23.10.2007 21:18:10   
kofetek2010
Naša tamala ima BBja za kopanje in v njemu ostane kar nekaj vode, ki je nikakor ne morem spravit ven. In sedaj me zanima, če obstaja kakšen poseben prijem s katerim bo šla voda ven iz njega? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voda v BabyBorn-u
23.10.2007 22:33:49   
lelaval
Poskusi tako, kot če bi ga dala kakat.
Moja ga je že x-krat kopala (celo v morju), pa ni bilo težav s "praznjenjem".

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2007 22:37:46   
kofetek2010
Par dni je kazensko sedel na bideju in še vedno se voda pretaka po njemu. user posted image  
Zdaj sedi v kotu in na riti ima Pampersko št.1. user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2007 22:42:24   
jooly
Jst tud nisem mogla vode sprvt ven. Nazadnje je vse to že tko smrdelo, da sem ga sam zabrisala stran. In to mi gre ful na živce pri igračah - kupiš ladjico (ki naj bi bla po moje "vodna igrača", pol pa se pa voda zabije ke not v uno plastiko in je ne spraviš ven nikakor user posted image user posted image user posted image  mislm, kr neki... smrad od stoječe vode pa slej ko prej rata obupen.user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2007 22:53:03   
lelaval
In to mi gre ful na živce pri igračah - kupiš ladjico (ki naj bi bla po moje "vodna igrača", pol pa se pa voda zabije ke not v uno plastiko in je ne spraviš ven nikakor mislm, kr neki... smrad od stoječe vode pa slej ko prej rata obupen.

Bljek. To tudi jaz ful sovražim.

Jana - ne, da le sedi. Daj ga na njegovo kahlico, primi za ramena in stisni - kot, če ga moraš ščistit, ko ga nahraniš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2007 23:02:36   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval
Jana - ne, da le sedi. Daj ga na njegovo kahlico, primi za ramena in stisni - kot, če ga moraš ščistit, ko ga nahraniš.

Hranim? Iz preventive ga še nismo hranili - tamala ga hrani na play-back. user posted image  

Bom mu ju3 pomagala na kahlici čičat, danes se mi ne ljubi.

Hvala! user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?