|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voda?
20.8.2008 10:23:43   
Anonimen
Zdravo punce!

Sem v 20 tednu. Včeraj mi je med sesanjem stanovanja steklo iz nožnice malo prozorne tekočine. Nisem posvečala temu pozornosti, danes pa sem brala, da je to lahko zaradi slabega mat. vratu, pred dvema letoma sem imela konizacijo - oprecija na mat. vratu. Nimam pa nikakršnih bolečin ali drugih težav. Bi me moralo skrbet? Je lahko to ostanek tekočine po spolnem odnosu, ki je bil nekaj ur nazaj?

Hvala in lep pozdrav!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voda?
20.8.2008 11:04:17   
Prvosonce
Živjo!

Po moje bolje, da pokličeš ginekologa in ga vprašaš. Tkole na pamet je težko rečt kakšna tekočina je bila. Za vsak slučaj, da ne bi bilo kaj narobe oz. da te ne bo skrbelo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2008 11:11:19   
Anonimen
Hvala! Sem že mislila, da sem sama. user posted image  Že kličem ginekologinjo pa očitno dela pop. Tako kot si rekla, da ne bom po nepotrebnem skrbela, ker zdaj sem res vsa boga po tistem kar sem prebrala na netu. user posted image user posted image

Lepo se imej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2008 11:44:12   
*lena*
po mojem ni panike. jaz imam tut obcutek da imam vse hlacke mokre, ampak se ne sekiram. ker je pomoje to kot neki beli tok al kaj podobnega. tako, da res ni panike. itak se ti vse spreminja tako, da je to normalno.

predlagam ti, da ne brat tok neghativnih stvari na internetu, ker to vse skupaj samo ful poslabsa. ce ima kako vprasanje vprasaj na forumu la pa poklici gin. ker ne tem internetu dobis vse...veliko je negativnih stvari oziroma se bolj tega zapolnis..

srecno

Lena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2008 12:00:34   
Anonimen
Kako lepo! Hvala za pozitivne misli! Imaš prav, da ne bi smela brat teh stvari...

Lp!

(odgovor članu *lena*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2008 22:53:55   
rija
po moje je od sp. odnosa....sicer pa si lahko v lekarni kupiš neke lističe za ugotavljanje plodovnice....nimam pa pojma kak se jim reče....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2008 7:31:13   
gbranka
uf mene je enkrat za sekundo prestrašil podoben primer. Imela sva spolni odnos, po njem sem se umila,... toda čez nekaj ur sem vstala gola iz postelje in se mi je po celih nogah pocedila prozorna tekočina. Takrat sem se za hip ustrašila, da bi utegnila bit voda. Kajti bilo je res čisto redko. Toda sperma ima poseben vonj in je ne moreš zgrešiti. hvala bogu. hehe

Verjetno je bilo pri tebi isto, možno je tudi, da imaš oslabene mišice in težje zadržiš vodod (keglove vaje), lahko je beli tok. Skratka variant je več. Veliko pa je verjetnosti da je vse prej kot plodovnica. Toda če te skrbi, se obrni na ginekologa.

lp
Branka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2008 10:13:51   
Anonimen
Punce hvala!!! gin sem včeraj kljub vsemu klicala ves dan in tudi danes, vendar je kot kaže na dopustu. Nič več se ni pojavila tekočina, počutim se odlično. Tudi na sprehodu sem bila včeraj pa ni bilo nobenih bolečin ali kaj podobnega. Verjetno je bila sperma. user posted image

Držite se in vse lepo vsem!!!

(odgovor članu gbranka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?