|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voda, čaj?
7.8.2009 13:13:17   
Čebelca10
Hej!
Nekaj me zanima, a pijejo vaši malčki vodo oz. čaj? Jst delno dojim delno pa dobi dodatek, ampak naš trimesečnik noče piti niti vode niti čaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voda, čaj?
7.8.2009 13:17:02   
Najaa
Če ga delno dojiš, se napije pri dojenju. Moja je tudi še delno dojena in sicer spije malo čaja, ampak raje ima dojko. user posted image

(odgovor članu Čebelca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2009 13:23:54   
daisyb
moj je star dva meseca...ga tudi delno dojim...te dni, ko je ful vroce mu ponudim mal vode, ker drugace bi kar skoz bil na dojki al pa pil mleko...ma je spije zelo malo....v bistvu skoraj niuc. caja pa tudi noce.

(odgovor članu Čebelca10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2009 14:18:59   
pomar*ANČA*
ko sem dojila sem mu dajala vodo, zdaj pa noče nič drugega kot vodo.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2009 15:32:15   
miapia
Naša 7mes je na AM od 2 meseca, sedaj že na polno je GH. Nikoli ni pila nek pivec. Če spije sedaj v vročini 100 ml, sem že neskončno srečna. Dam ji za piti pa vodo, čaje, sok od domačih kompotov.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2009 17:18:31   
soncica01
nasa je stara dobrih 6 mesecev. Šele pred kratkim je začela piti, ampak ne vodo, te sploh noče, zato ji dajem sok, ki ostane od kompota.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
9.8.2009 22:29:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2009 8:41:30   
maktub
ko sem dojila sem mu dajala malček čajčka malček vodo...mislim pa da je voda kr v redu.. ja sprva tudi mi nismo marali vode počasi počasi ko je bil res žejen je kr zagrabu:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

ginekologija
optimistk

ali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?

da (94%)

ne (1%)

me ne moti če opravljajo svoje delo (5%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!