Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vožnja z avtom - slabost 16.6.2009 22:16:01
|
|
|
|
danu
|
Tudi mi vedno bruhamo-skupaj z mamico! Dam mu Dramin tabletko 1/4. Drugače je od 2 let naprej. Mi smo sedaj stari 3, pa smo tudi pri 2 začeli. Po zaužitju tabletke je bolj pospan, sam bruha pa ne. Smo imeli kar hudo. Vprašaj pediatrinjo, če lahko dobi že prej. LP
|
|
|
|
RE: Vožnja z avtom - slabost 17.6.2009 7:27:05
|
|
|
|
al1*
|
- popek prlepiš z obližem - pri naši ni delovalo. - v avstriji dobiš homeopatske tabletke proti slabosti. - nam se najbolj obnese Travel gum za otroke. Kupimo v Avstriji. Deluje, ne povzroča pa zaspanosti. Meni jih je svetovala farmacevtka pri nas v lekarni, ko sem iskala nekaj namesto dramine. - dramine - Jaz sem jo vzela enkrat vzela, pa sem bila po njej kot drogirana, zato otroku ne dam.
|
|
RE: Vožnja z avtom - slabost 17.6.2009 9:33:58
|
|
|
|
TiaSara
|
Pri našem sicer ni tako hudo, ga pa vseeno zvije, zato daljše vožnje raje planiramo v času ko on spi - ponoči ali pa če gre za nanj kot tri ure, po kosilu. Meni je tudi rado slabo v avtu, pa je še huje če sem tešč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.