Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vožnja z avtom - slabost 16.6.2009 22:16:01
|
|
|
|
danu
|
Tudi mi vedno bruhamo-skupaj z mamico! Dam mu Dramin tabletko 1/4. Drugače je od 2 let naprej. Mi smo sedaj stari 3, pa smo tudi pri 2 začeli. Po zaužitju tabletke je bolj pospan, sam bruha pa ne. Smo imeli kar hudo. Vprašaj pediatrinjo, če lahko dobi že prej. LP
|
|
|
|
RE: Vožnja z avtom - slabost 17.6.2009 7:27:05
|
|
|
|
al1*
|
- popek prlepiš z obližem - pri naši ni delovalo. - v avstriji dobiš homeopatske tabletke proti slabosti. - nam se najbolj obnese Travel gum za otroke. Kupimo v Avstriji. Deluje, ne povzroča pa zaspanosti. Meni jih je svetovala farmacevtka pri nas v lekarni, ko sem iskala nekaj namesto dramine. - dramine - Jaz sem jo vzela enkrat vzela, pa sem bila po njej kot drogirana, zato otroku ne dam.
|
|
RE: Vožnja z avtom - slabost 17.6.2009 9:33:58
|
|
|
|
TiaSara
|
Pri našem sicer ni tako hudo, ga pa vseeno zvije, zato daljše vožnje raje planiramo v času ko on spi - ponoči ali pa če gre za nanj kot tri ure, po kosilu. Meni je tudi rado slabo v avtu, pa je še huje če sem tešč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?