|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vožnja z 9-mesečnikom
14.7.2006 13:28:01   
Mala Vita
Zanima me, če še vedno sedite zadaj z otročkom ali sedite spredaj pri partnerjuuser posted image . Moja 9 mesečna punčka je pač navajena, da sedim zadaj z njo in je cel hudič, če sem spredaj...

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vožnja z 9-mesečnikom
14.7.2006 13:46:27   
Anonimen
nikoli nisem.ne veidim smisla zakaj bi bila z otročkom od zadaj.
malo samostojnosti pa mora biti.user posted image

(odgovor članu Mala Vita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
14.7.2006 13:49:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2006 13:56:01   
Bejba
Ker imamo sedaj dva nimam variante, da bi še jaz svojo rit zadaj stlačila user posted image . Pri prvem sem zadaj sedela kakšne tri, štiri mesece, potem nič več, pri ta drugem pa nikoli, če gremo kam vsi štirje. Če pa greva sama s tamalim, ga imam pa itak na sprednjem sedežu v lupinici.
Tudi jaz mislim, da so komot zadaj, samo problem je le, če kakšna duda prevečkrat uide iz ust in si skoraj hrbet polomiš ko skušaš stvar spraviti v red user posted image .

LP; Bejba

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2006 13:58:01   
Anonimen
Nikoli nisem zadaj.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2006 14:25:23   
katarina2004
Če je res zelo tečkan (zaspan) sedim pri njemu, da ga malo zabavam drugače pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2006 14:33:48   
Dashenka
Kadar smo se peljali vsi trije z moževim avtom, ki se mu ne da izklopit airbaga na sovoznikovem sedežu, se je hčerka vozila v lupinici zadaj, vendar vedno sama.

Je pa včasih v mojem avtu zadaj sedel mož. To pa zato, ker je na sovoznikovem prvem sedežu v lupinici sedela hčerka.

Ko pa je lupinico prerasla, teh dilem ni več. Sedi zadaj (sama seveda), midva pa spredaj.

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2006 14:51:14   
KBM
Pri nas tudi na kratke ture sedi sama zadaj drugače sem pa jaz pri njej ali pa ati,seveda če jaz vozimuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2006 15:14:11   
teta beta
Nikoli nisem sedela zadaj, razen na vožnji iz porodnišnice domov user posted image  in nekajkrat izjemoma, ko je bila že tako nerazpoložena, da sem se enostavno morala presesti nazaj. Pa ne da je kaj dosti pomagalo...
Ker se večinoma voziva sami, je že od začetka tako navajena - tudi jajčko sem vozila vedno zadaj. Pomagaš si s kakimi novimi, zanimivimi igračkami, praznimi plastenkami, nenavadnimi predmeti...

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
14.7.2006 15:30:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2006 19:23:36   
viv_
Sploh nikoli nisem sedela zadaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2006 20:40:15   
2ursae
če smo vsi trije, vedno nekdo sedi pri njemu, če sva pa sama, pa pač zadaj solira, pa se nič ne pritožuje.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.7.2006 21:49:51   
soncek&luna
no pri meni tudi ce bi vse dala od sebe, to ne bi bilo mozno, ker sva z user posted image  sama... kadar pa se babi pelje z nama pa se vedno vsede k njemu zadaj, sam je ze ugotovila, da je brez veze, ker je sploh ne opazi user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.7.2006 22:53:41   
Mavrična zvezdica
Nikoli nisem sedela zadaj - še danes prav čukasto gleda, če kdo po sili razmer sedi zraven njega na zadnjem zicu.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.7.2006 9:08:53   
Anonimen
Spredaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 15
15.7.2006 9:12:46   
Gina
NIkoli nisem z nobenim od otrok sedela zadaj.

Aaj, vita, vsak otrok se navadi sedeti sam, samo če se TI TAKO ODLOČIŠ. Na začetku je pač cel hudič, potem pa čez par dni ni nič več hudiča, samo vsi ste pomirjeni in ti nisi več suženj sedenja ob otroku. Meni se zdi boljše malo potrpet, pa je potem vsem luštno. In verjemi mi, nisi je dolžna zabavat, niti ne bo njena kvaliteta življenja zato nič padla.user posted image

< Sporočilo je popravil Gina -- 15.7.2006 9:15:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.7.2006 15:38:23   
Felicity
Že od prve vožnje zmeraj sedim spredaj.
Težko se bo sedaj tvoja punčka privadila, da te ne bo zadaj. Skušaj jo zamotit s kakšnimi igračami.

Neposredna povezava do sporočila: 17
15.7.2006 16:14:41   
SaaS
Nikoli zadaj. Rezen, če je gužva v avtu in mora eden sedeti zadaj, saj trije pa spredaj res ne grejo..user posted image .
Kaj to pomeni vedno zadaj. Nikoli ne greste nikamor same z otročkom brez partnerja? Jaz bi bila potem lahko glih cele dneve doma user posted image .

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.7.2006 17:50:46   
kati*
takoj, ko ni bil več v lupinici, tudi jaz nisem več sedela zadaj. Sicer pa tud sama ne bi mogla nikamor z njim user posted image .

lp, K

Neposredna povezava do sporočila: 19
15.7.2006 17:55:42   
mml
Do 3. meseca sem sedela z njo zadaj, če sva bili sami je bila v lupinici na sovoznikovem sedežu. Potem sem dobila pa nov avto, kjer se ne dajo izključit airbag-i in se je preselila na zadnji sedež user posted image . Proti pričakovanjem ni bilo hujše panike in joka. Od 3. meseca je zadaj večinoma sama, razen če je hudo tečkasta in je do doma še dolga pot, potem se presedem nazaj, ampak pomaga pa ne kaj dosti user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.7.2006 10:03:24   
tina104
Meni je zdaj kar nerodno priznat - jaz še vedno sedim zadaj, pa bo star 11 mesecev. Od začetka, ko je bil v lupinici, sem imela boljši občutek, če sem bila zadaj, zdaj pa se je že tako navadil, sploh če gremo kam dalje, je kar kriza in ga moram skozi animirat. Sama z njim seveda tudi grem pogosto, ampak nikoli še nisva šla dalje kot 20 km od doma, me je kar strah iti kam dalje sama z njim.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.7.2006 22:07:24   
MajaPRO
Tudi jaz že od rojstva našega 11-mesečnika sedim zadaj pri njemu...nisem niti pomislila na to, da se lahko navadi na to in so kasneje problemi...hvala, da ste me spomnile!  Na dolge ture bom pa še naprej sedela zadaj, saj ga je v večurni vožnji treba kdaj in kdaj malo animirati.

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.7.2006 22:49:07   
Magi*
načeloma sedim spredaj. razen, kadar gremo na zelo dolgo pot (10 ur vožnje npr), potem pa se včasih vsedem k njej, sicer bi se ji vtrgalo. pač po občutku.

na navadnih relacijah je čisto zadovoljna sama s seboj in reklamnimi panoji ob cestiuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 23
16.7.2006 22:55:06   
kofetek2010
v mojem avtu itak sedi spredaj v lupinci in ni problemov, v moževem avtu pa je bila zadaj v lupinci in je bilo dretje 100 na uro in sem jo morala non-stop zabavat in afne guncat user posted image  je bila zmožna jokat celo pot od LJ do MB user posted image

od kar pa ima v moževem avtu avtosedež pa je pridna kot bubica in se sama igra, si poje, sama zaspi,...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.7.2006 23:04:19   
dani
Tina104,
sva na istem!!!!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?