|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voščilo naše Anitke
24.12.2005 10:48:51   
cmokec
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Vsem angelčkom na RR pošilja lepe pozdrave, lepe želje,
polno zdravja, osebne sreče in zadovoljstva.
V teh prazničnih dneh je v mislih tudi z nami, a na RR še ni pripravljena.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Draga Anitka, tudi tebi vse najlepše. Vzemi si čas, me te bomo čakale.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voščilo naše Anitke
24.12.2005 11:33:06   
Anonimen
Tudi jaz ti želim vse dobro v prihodnjem letu in da čimprej ugledaš user posted image user posted image .user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Voščilo naše Anitke
25.12.2005 0:23:18   
KODA
Veliko sreče in zdravja v prihajajočem letu2006 user posted image

< Sporočilo je popravil KODA -- 25.12.2005 0:24:41 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.