|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnetje vratu
25.3.2007 19:44:27   
Ženkica
Punce, zelo sem zaskrbljena; moja Kaja ima zelo močno vnetje vratu; čisto je rdeč, ko sem ji ga prej umivala s fiziološko, pa je bila vata kar rdeča user posted image  (kri user posted image ). Sicer jo kopam vsak drugi dan, vrat pa ji probam umiti vsak dan, vendar je kar težko ker ne pusti. Nekaj dni nazaj sem kupila tudi otroški puder s katerim ji ga posujem (naj bi bil namenjen prav proti takim vnetjem, na težko dostopnih mestih).

Ali pomaga še kaj drugega? Študiram, da bi jutri klicala pediatrinjo, ker to se mi ne zdi normalno, da je vnetje tako močno, da je že kar rahlo krvavo. Morda kakšen nasvet.

Pozdrav,

Ženkica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vnetje vratu
25.3.2007 20:41:39   
ElaM
Bivacyn mazilo, samo najbrž ga ne boš dobila brez recepta.
Drugače jo pa vedno temeljito obriši po umivanju in posuj s pudrom, pa bo sigurno pomagalo.

:)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2007 20:59:54   
hebeba
namaži z bepanthenom, če je vneto in rdečo bo se ji z bep. sigurno pomirlo, jaz sem tako naredila mojemu malemu pa je bilo že čez noč bolje!

srečno!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2007 21:09:00   
Ivanča
Tudi moja je imela poleti, ko še ni toliko obračala glavice ,kar konstantno vnetje. Ene dvakrat je bila gubica pod vratom tudi krvava. Umivala sem vsak dan, zelo dobro obisala, posušila in namazala z bepanthenom, ki je edini pomagal!

Mi je pa v lekarni rekla, da kakšne posebne pomoči ni, dokler dojenček ne začne toliko migati in obračati glavico, da se gubice "zračijo".

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2007 23:27:27   
Dajanax
tudi moja prinčipesa je imela okrog drugega meseca fuuuuuul rdeče okrog vratu, rdečina se je samo širila. Kopala sem jo vsak drugi dan, vmes brisala. Vedno temeljito namazala z oljčkom, ampak pomagalo ni nič. Sem tudi P klicala, ampak so mi rekli da naj še kaj poskusim?!?

Potem sem se zadeve lotila temeljiteje: najmanj 5x na dan sem čistila vrat s fiziološko, osušila in namazala z bepanthenom na tanko. Mož je držal glavico in jo nagibal tako da sem zagotovo prišla na vsa mesta. Po dveh dneh se je stanje začelo izboljševati. Tam nekje peti dan pa je bilo že čist dobro. Enkrat se ji je še ponovilo, ampak precej manj, sem ponovila tretma in je bilo OK. Zdaj že sama vrti glavico in gubice niso več tako tesne in se to več ne ponavlja!

Srečno!!

(odgovor članu Ivanča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2007 0:07:16   
Lu
Ženikca pri nama je bilo podobno. ne tako hudo, ampak vseeno neprijetno. Moja zdr. je rekla, da čimmanj močit in samo s pudrom mazat. Je pa bilo po ene dveh dneh bolje. Zdaj se mu pa samo še občasno pojavi.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2007 10:05:11   
ema79
pri nas je bilo isto, odkar pa ji vrat napudram se je takoj ustavilo to vnetje!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2007 11:23:55   
fricka
Pri nas pa je patronažna trdila, da se taka vnetja ne pojavijo z rednim mazanjem z oljem. Dejansko jih nikoli nismo imeli.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?