|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnetje oči - HELP!!!!!
8.9.2007 12:17:01   
arielca
Moja punčka ima vnete oči. Šli sva k dežurnemu zdravniku, ki je predpisal Tobrex kapljice (mislim, da se tako napiše). Nič ni rekel, da ne sme ven, med otroke ali v vrtec, zdaj pa berem, da je stvar precej kužna user posted image . Prosim za vašo pomoč, ker smo danes povabljeni na RD, kjer bo precej malčkov, sicer pa mala hodi tudi v vrtec in ne bi rada okužila še drugih.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vnetje oči - HELP!!!!!
8.9.2007 12:20:13   
FORZA
Ja vnetje očk je nalezljivo ne sme v vrtec, naš je bil doma cel teden, ker je imel kar precej vnete očke. Tko, da tut na RD ga nebi peljala.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2007 12:21:28   
FORZA
Oprosti JO peljala.
Šele sedaj sem videla da je punčka.
Se vidi da mam same fanteuser posted image

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2007 12:23:18   
Miss Piggy
Vnetje je lahko nalezljivo, zato je raje ne pelji med otroke. user posted image

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2007 12:25:43   
eya
Se strinjam, to vnetje je zelo nalezljivo, naj ostane raje doma. Ko ga je imel moj mali, sem se ga še jaz nalezla.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2007 13:05:31   
Anonimen
Naša ima tudi vnetje očk in smo dobili Tobrex kapljice, pa nama je P rekla, da lahko komot hodiva ven. Pa Max jo tudi vsak dan lubčka 100 na lička in celo na učke, pa ni nič dobil. user posted image  

Če se že bojiš, da je nalezljivo, pa jo naj ne prijemajo. Saj če je je verjetno kakšna bakterija. bakterija se pa prenaša z dotiki. Virus pa verjetno ni, ker je tobrex antibiotik, in pri virusu, ki se širi kapljično ne bi dobila kapljic. NE vem, moja logika.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2007 13:15:17   
SašaR
Tudi nam je bilo vedno naročeno da mora biti doma najmanj en teden, ker je to ful nalezljivo. Enkrat nismo vedeli da ima vnete očke, ker je bilo še toliko na začetku in potem ko se je v vrtecu ob dveh zbudila, sva jih ful slišala od vzgojiteljic, kaj voziva otroka z vnetimi očmi. 

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2007 13:50:26   
Anonimen
Arielca, pa kaj so vzeli bris in ugotovili, da je titer narasel ali kako? Lahko, da ima samo malo zamašen solzevod, pa se je vse skupaj grdo vnelo. Takrat ni nalezljivo. Ziher.

(odgovor članu SašaR)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2007 13:53:05   
arielca
Niso vzeli brisa. Prej je dva dni smrkala, danes se je pa zbudila in je mela 'zapackane' oči. Sem jih ji sprala s fiziološko, potem pa smo se šli pokazat zdravniku. Jo je samo pogledal, napisal recept in to je bilo to.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2007 14:49:41   
NRMM
Maruša je imela tudi vnetje očk po prehladu in je dobila tobrex mazilo,pa je bila pri varuški,kjer je več otrok in se noben ni nalezel od nje.Tudi pediater je rekel,da ni problema,da lahko gre.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.