Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 6.2.2005 11:42:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Naj ti G da kakšne vaginalete, samo do zunaj boš težko pozdravila. Pa računaj na to, da se bo verjetno ponovilo:(. V prvi nosečnosti me je napadlo ene 5x:(, pa sicer sploh nimam problemov s tem.
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 6.2.2005 11:51:16
|
|
|
|
Tiamo
|
hvala za odgovor... Me je že panika grabila, se pravi, to je "kao" normalen pojav, jaz nič ne delam narobe? :zmeden: Lp
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 6.2.2005 11:55:18
|
|
|
|
Tiamo
|
Janička zdajle sem prebrala tvoj opis! in se nasmejala. :sloncek: :sloncek: Tvoj sinek ima isto ime kot moj brat in ima rojstni dan na isti dan kot jaz. :bravo: LP Tia74
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 6.2.2005 12:06:32
|
|
|
|
Jančika_
|
:bravo::bravo::bravo: Meni je G rekel, da je to zaradi spremenjene pH vrednosti nožnice nosečnosti. Še najbolj so mi pomagale vaginalete Vagisan, ki vsebujejo samo mlečno kislino. :zajcek:
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 6.2.2005 12:17:03
|
|
|
|
Primoza
|
Poskusite z jogurtom, kolikor se spomnim pri ženi, je kar dobro obnovil kislo kulturo.
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 6.2.2005 12:24:33
|
|
|
|
Pia73
|
Meni je rekla, da naj se kar z Daktarinom namažem in uporabim Daktarin svečke. Ja, mene se je poleg vsega lotilo še to,... :( Pa mi je ti znano še iz prve nosečnosti,...
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 6.2.2005 13:39:26
|
|
|
|
Grascakinja
|
Tampon namoči v LCA jogurt, vstavi v nožnico in pusti nekaj časa not. Naselli laktobacile nazaj v sluznico, pa še popolnoma naravno je. Za zunanjo uporabo meni ful pomaga prevretek iz njivske preslice, baje pa so dobre tudi kamilice. Uporabi se kot sedeča kopel ali pa navaden vložek namočiš v prevretek in nekaj časa nosiš. Med vnetjem in kak dan ali dva potem, ko se izboljša, se izogibaj spolnim odnosom. Še nasvet: ne nosit sintetičnega spodnjega perila, čim manj najlonk in redna, a ne prepogosta higiena z neagresivnim milom baje malo zmanjšajo možnost vnetij. Veliko zdravja!
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 6.2.2005 14:49:27
|
|
|
|
morskadeklica
|
Med nosečnostjo :nosecka:pozabi na tangice, nosi bombažno belo perilo, ki ga lahko prekuhaš, redno ga preoblači. Za umivanje pa je fino, če uporabljaš posebna mila (jaz imam lactacyd femina in sem full zadovoljna). Že pred nosečnostjo, sem se držala tega in se je stanje 100% izboljšalo (edino tangice sem nosila, pa tudi te le bombažne, vse tiste sintetične so šle adijo.) Je pa res, da je med nosečnostjo čisto normalno, če imaš povečan bel oz. prozoren izcedek. Najbolje pa je, da na izcedek opozoriš tudi svojega ginekologa, če ne zaradi drugega, da te pomiri. lp:muca::nosecka:
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 6.2.2005 17:38:32
|
|
|
|
Jessy
|
Enako, kot Vagisan, je tudi Natriitetraboratis le mlečna kislina, ki uravnava pH, zato je v nosečnosti dovoljen. Pri meni je vedno škatlica le-teh v hladilniku, ker nikoli ne veš, kdaj te doleti kakšna neprijetnost.
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 6.2.2005 18:48:16
|
|
|
|
Tiamo
|
Hvala za vse nasvete. Od drugega meseca naprej nosim bombažne hlačke, najlonk ne nosim, ker sem elegična na njih.:grrr: Za umivanje uporabljam olje Eucerin, katerega mi je zmankalo..lahko je to vzrok ker sem se umila z drugim milom. :zmeden: Pregled pri G imam 14.02 in upam, da bo takrat že minilo, če ne ga bom pa prej obiskala. :kuza: Lahko pa rečem, da je danes že mnogo bolje. Hvala vsem za nasvete,Vagisan ali Natriitetraboratis si bom pa preventivno nabavila za vsak slučaj. LP Tia74
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 6.2.2005 20:11:45
|
|
|
|
cekrček
|
Tia 74, samo sveck natriitetraboratis ne kupuj, ker so eno veliko sranje.Tok so mehke da si jo komaj vstavis, potem pa se ven lezejo, skratka jaz sem cist popiz.... ko sem jih imela :hudicek:.Sem se potem raje mazala s kremo Bepanthen , ki je zelo pomagala :bravo:. Lepo se imej,Cekrcek :nosecka:33t
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 7.2.2005 12:00:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Definitvno probaj LCA JOGURT, men niso pomagale canasten vaginalete, to pa ful..zdaj imam ze ziher 2 mesca mir, prej pa sem mela hude tezavice:sloncek:
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 7.2.2005 12:34:08
|
|
|
|
rozi81
|
Tia. Mene to mori že celo nosečnost tko da sm že kar neki svečk probala pa tut z jogurtom sam sem bila najbolj zadovoljna glih s svečkami natriitetraboratis. Ful so dobre. Vzameš eno in te spuca ampak res spuca. To ko si napisala da imaš skutko, ko vzameš to svečko zgine čez noč. Preizkušeno. Kr se pa tiče tega da pade ven pa ni res. Tut tampon ti lahko ven pade če ga ne daš pravilno not. Tako da kar nabavi jih pa še drage niso in jih imaš za kar nekaj časa. pa še ne škodujejo. Tako da ko se ti naslednjič to pojavi vzameš spet eno in problem rešen. Jaz imam eno škatlo že tri mesece pa sta mi ostali še dve tako da se ne porabi veliko ampak res pomaga! LP S in :duda:20t
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 7.2.2005 12:35:41
|
|
|
|
rozi81
|
Aja pa obvezni jih imej v hladilniku!!!!!!! ;););) LP S in :duda:20t
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 7.2.2005 12:57:20
|
|
|
|
Tiamo
|
Hvala vsem, včeraj sem se namazala z Bepanhenom in je res pomagalo. Vseeno si bom za vsak slučaj nabavila še svečke. A jih dobiš na recept? Lp Tia74
|
|
|
|
Vnetje nasveti dobrodošli 7.2.2005 13:18:07
|
|
|
|
rozi81
|
Za svečke natriitetraboratis ne rabiš recepta. Jih dobiš v lekarni brez recepta. LP S in :duda:20t
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?