|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnetje nasveti dobrodošli
6.2.2005 11:38:27   
Tiamo
Včeraj se mi je pojavilo vnetje, malo me peče in imam sirast izcedek. :grrr:

Sem v 14 7/7 t ali je lahko kaj narobe? :(

Namazala sem se s kremo Canasten (zunanja uporaba)in je malo bolje.

Lp Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.2.2005 11:42:59   
Jančika_
Naj ti G da kakšne vaginalete, samo do zunaj boš težko pozdravila. Pa računaj na to, da se bo verjetno ponovilo:(. V prvi nosečnosti me je napadlo ene 5x:(, pa sicer sploh nimam problemov s tem.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2005 11:51:16   
Tiamo
hvala za odgovor...

Me je že panika grabila, se pravi, to je "kao" normalen pojav, jaz nič ne delam narobe? :zmeden:

Lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2005 11:55:18   
Tiamo
Janička zdajle sem prebrala tvoj opis! in se nasmejala. :sloncek: :sloncek:

Tvoj sinek ima isto ime kot moj brat in ima rojstni dan na isti dan kot jaz. :bravo:

LP Tia74

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2005 12:06:32   
Jančika_
:bravo::bravo::bravo:

Meni je G rekel, da je to zaradi spremenjene pH vrednosti nožnice nosečnosti. Še najbolj so mi pomagale vaginalete Vagisan, ki vsebujejo samo mlečno kislino.

:zajcek:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2005 12:17:03   
Primoza
Poskusite z jogurtom, kolikor se spomnim pri ženi, je kar dobro obnovil kislo kulturo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2005 12:24:33   
Pia73
Meni je rekla, da naj se kar z Daktarinom namažem in uporabim Daktarin svečke. Ja, mene se je poleg vsega lotilo še to,... :( Pa mi je ti znano še iz prve nosečnosti,...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2005 13:39:26   
Grascakinja
Tampon namoči v LCA jogurt, vstavi v nožnico in pusti nekaj časa not. Naselli laktobacile nazaj v sluznico, pa še popolnoma naravno je.
Za zunanjo uporabo meni ful pomaga prevretek iz njivske preslice, baje pa so dobre tudi kamilice. Uporabi se kot sedeča kopel ali pa navaden vložek namočiš v prevretek in nekaj časa nosiš.
Med vnetjem in kak dan ali dva potem, ko se izboljša, se izogibaj spolnim odnosom.
Še nasvet: ne nosit sintetičnega spodnjega perila, čim manj najlonk in redna, a ne prepogosta higiena z neagresivnim milom baje malo zmanjšajo možnost vnetij.
Veliko zdravja!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2005 14:49:27   
morskadeklica
Med nosečnostjo :nosecka:pozabi na tangice, nosi bombažno belo perilo, ki ga lahko prekuhaš, redno ga preoblači. Za umivanje pa je fino, če uporabljaš posebna mila (jaz imam lactacyd femina in sem full zadovoljna). Že pred nosečnostjo, sem se držala tega in se je stanje 100% izboljšalo (edino tangice sem nosila, pa tudi te le bombažne, vse tiste sintetične so šle adijo.) Je pa res, da je med nosečnostjo čisto normalno, če imaš povečan bel oz. prozoren izcedek. Najbolje pa je, da na izcedek opozoriš tudi svojega ginekologa, če ne zaradi drugega, da te pomiri.

lp:muca::nosecka:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2005 17:38:32   
Jessy
Enako, kot Vagisan, je tudi Natriitetraboratis le mlečna kislina, ki uravnava pH, zato je v nosečnosti dovoljen. Pri meni je vedno škatlica le-teh v hladilniku, ker nikoli ne veš, kdaj te doleti kakšna neprijetnost.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2005 18:48:16   
Tiamo
Hvala za vse nasvete.

Od drugega meseca naprej nosim bombažne hlačke, najlonk ne nosim, ker sem elegična na njih.:grrr:

Za umivanje uporabljam olje Eucerin, katerega mi je zmankalo..lahko je to vzrok ker sem se umila z drugim milom. :zmeden:

Pregled pri G imam 14.02 in upam, da bo takrat že minilo, če ne ga bom pa prej obiskala. :kuza:

Lahko pa rečem, da je danes že mnogo bolje.

Hvala vsem za nasvete,Vagisan ali Natriitetraboratis si bom pa preventivno nabavila za vsak slučaj.

LP Tia74

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.2.2005 20:11:45   
cekrček
Tia 74, samo sveck natriitetraboratis ne kupuj, ker so eno veliko sranje.Tok so mehke da si jo komaj vstavis, potem pa se ven lezejo, skratka jaz sem cist popiz.... ko sem jih imela :hudicek:.Sem se potem raje mazala s kremo Bepanthen , ki je zelo pomagala :bravo:.

Lepo se imej,Cekrcek :nosecka:33t

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.2.2005 12:00:56   
Anonimen
Definitvno probaj LCA JOGURT, men niso pomagale canasten vaginalete, to pa ful..zdaj imam ze ziher 2 mesca mir, prej pa sem mela hude tezavice:sloncek:

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.2.2005 12:34:08   
rozi81
Tia. Mene to mori že celo nosečnost tko da sm že kar neki svečk probala pa tut z jogurtom sam sem bila najbolj zadovoljna glih s svečkami natriitetraboratis. Ful so dobre. Vzameš eno in te spuca ampak res spuca. To ko si napisala da imaš skutko, ko vzameš to svečko zgine čez noč. Preizkušeno. Kr se pa tiče tega da pade ven pa ni res.
Tut tampon ti lahko ven pade če ga ne daš pravilno not. Tako da kar nabavi jih pa še drage niso in jih imaš za kar nekaj časa. pa še ne škodujejo. Tako da ko se ti naslednjič to pojavi vzameš spet eno in problem rešen. Jaz imam eno škatlo že tri mesece pa sta mi ostali še dve tako da se ne porabi veliko ampak res pomaga!

LP S in :duda:20t

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.2.2005 12:35:41   
rozi81
Aja pa obvezni jih imej v hladilniku!!!!!!!

;););)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.2.2005 12:57:20   
Tiamo
Hvala vsem,

včeraj sem se namazala z Bepanhenom in je res pomagalo. Vseeno si bom za vsak slučaj nabavila še svečke. A jih dobiš na recept?

Lp Tia74

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.2.2005 13:18:07   
rozi81
Za svečke natriitetraboratis ne rabiš recepta. Jih dobiš v lekarni brez recepta.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.2.2005 20:21:35   
CIPRESA
Tudi jaz mislim da je za vnetje zelo dobro domače zdravljenje. Jaz sem vedno delala sopare iz čaja. Čaj sem zavrela iz rastlin kot so preslica, rman, ursi čaj...

Pila sem čaj iz plahtice in ursi čaj. Vse to mi je zelo pomagalo,VENDAR TO NE DELAJ MED NOSEČNOSTJO.

Med nosečnostjo se sopare ali sedeče kopeli odsvetujejo, prav tako pitje kateregakoli čaja.
Čaj ki pomaga pri vnetju in ga pijem tudi jaz 16t in ni škodljiv za plod je PLAHTICA, ki jo lahko kupiš v podjetju Sanolabor.

Pred tednom dni sem tudi jaz imela rjav izcedek, boleli so me jajčniki im mehur. Pila sem ta čaj in po štirih dneh izcedka ni več, mehur pa je O.K. Čaj pijem še naprej ker ni škodljiv in ga lahko popiješ kolikor hočeš.

Lepo :nosecka: še naprej!!!!!!!! CIPRESA

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?