Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vnetje mehurja in podobno 28.2.2012 8:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč ne bo narobe
|
|
|
|
RE: Vnetje mehurja in podobno 28.2.2012 9:32:44
|
|
|
|
Matejkaa
|
No, upajmo:) Hvala
|
|
|
|
RE: Vnetje mehurja in podobno 28.2.2012 10:59:27
|
|
|
|
pefika90
|
hej, priporočam pitje ursi čaja čez celi dan, pa navadne spodnjice, če je mraz obleči volnene žabe, pa uglavnem veliko pij... to je to :) lp
|
|
|
|
RE: Vnetje mehurja in podobno 28.2.2012 11:10:42
|
|
|
|
Matejkaa
|
Hvala Pefika 90:) Čeprav ta čaaj mi lih ni najbool všeč, bom se trudla pit Ker G mi je rekla, da to vnetje slabo vpliva na predel mehurja in potem posledično na zarodek ..
|
|
|
|
RE: Vnetje mehurja in podobno 28.2.2012 11:15:29
|
|
|
|
pefika90
|
Ja, vem kako je zanč ta čaj :) js si ga nrdim bolj blagega pa ga več spijem, ker če si dam tolko čaja kolikor piše, je res ogaben :) ja, ni lih fajn, to sm tudi js slišala (pač glede zarodka...oz glede na splošno za predel rodil), če ma ženska probleme z vnetji v tem predelu.. sam zej nimaš kej, kukr da se paziš oz da se ok prehranjuješ pa seveda da piješ dovolj tekočine.
|
|
|
|
RE: Vnetje mehurja in podobno 28.2.2012 11:15:54
|
|
|
|
1buba
|
Jaz sem trenutno noseča, tako da ti lahko posredujem svoje izkušnje. Na zanositev vnetje mehurja ne vpliva, vendar je pomembno da si potem brez tovrstnega vnetja. Pri ginekologu namreč ravno zaradi preprečitve vnetje mehurja (in posledično uporabe antibiotikov) priporočajo večje količine spite vode čez dan (ca 2 litra). Jaz sem prej imela večkrat imela vnetja, ki sem si jih sicer večinoma sama pozdravila z ursi čajem ali sokom brusnic. Sedaj mi to uspeva z že omenjenim pitjem vode čez dan, pa striktno pazim da ne sedim na hladnih stolih, tleh...Dobra preventiva so tudi brusnice (suhe ali sok).
|
|
|
|
RE: Vnetje mehurja in podobno 28.2.2012 11:34:11
|
|
|
|
Matejkaa
|
1buba srečka nosečka:) V katerem mesecu pa si? Ja, brusnice ( kar une tablete ko ji "pooližeš"),sm vedno jemala ko sm začutla mehur, tako da jih imam zdej tudi doma za preventivo .. Ampak hvala bogu zdej je dobro leto mir, nič vnetja! Hvalaa
|
|
|
|
RE: Vnetje mehurja in podobno 28.2.2012 12:09:25
|
|
|
|
1buba
|
V šestem trenutno . Pa hvala bogu še nisem imela vnetja do sedaj, razen glivičnega. Med nosečnostjo ugotoviš da je tudi veliko domačih zdravil odsvetovanih (vključno z zeliščnimi čaji) in je preventiva še kako pomembna. Upam da ti kmalu uspe.
|
|
|
|
RE: Vnetje mehurja in podobno 28.2.2012 12:53:04
|
|
|
|
Matejkaa
|
Ooo, lepoo!:) uf, to glivično obolenje je tudi ... Canesten krema je super za , sm ga mela tudi jst že par krat, pa zdej ima res mir.. morem potrkat na les,...:)))
|
|
|
|
RE: Vnetje mehurja in podobno 28.2.2012 13:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela pred nosečnostjo skos probleme z mehurjem in z vnetji. Pila sem ogromno ursi čaja ... pač ne tako po malo za žejo, ampak 2-3 dl na eks 2x na dan. Potem veliko brusničnega soka sem popila pa brusnic pojedla, bila velikokrat na antibiotikih. Nosila samo navadne bombažne gate ... tange sem samo pogledala pa sem koj vnetje fasala Potem pa med nosečnostjo nič in od takrat naprej kot bi odrezal ... čisto nič in jaz sem čist srečna
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
GHdejziKoliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?1 (
25%)
2 (
26%)
3 (
32%)
4 (
7%)
5 (
11%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!