|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnetje med nosečnostjo
18.5.2009 15:55:43   
Anonimen
Kot že sama tema pove gre pri meni za neko vnetje,(bele grudice)pa me zanima tiste ki ste si pomagale z navadnim jogurtom,kolikokrat na dan ga je priporočljivo uporablajati in po koliko minut in kdaj se vam je stanje izboljšalo??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vnetje med nosečnostjo
18.5.2009 17:38:57   
dany82
V nosečnosti jaz nebi uporabljala navadnega jogurta, bi se kar pri G naročila, saj so grudice znak precejšnjega vnetja.

Jaz sicer v user posted image še nisem imela vnetja, bi pa v vsakem primeru raje obiskala G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2009 17:53:10   
Anonimen
Grudice niso znak precejšnjega vnetja

najbolje je uporaba preko noči, sicer pa lahko kadarkoli do 8 ur.

(odgovor članu dany82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2009 16:21:08   
kalypso
bele grudice so znak glivičnega obolenja, kandidaze, ki se iz dneva v dan slabša, nožnica postaja pekoča in otečena, izcedka v obliki skute pa tudi vedno več. Pojdi h G ali pa preventivno poskusi Vagisan C, moraš jo kupiti sama, vendar je priporočljiva tudi za uporabo v nosečnosti in na plod ne vpliva. Stane mislim da okoli 11 EUR. Jaz jo tudi trenutno uporabljam, ker me peče in srbi.
Poleg tega ni pametno preveč odlašat zdravljenjem, ker se glivice lahko prestavijo višje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2009 16:57:11   
kalypso
Se opravičujem, krema je Vitagyn C ne Vagisan...

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2009 20:52:52   
Monni
obvezno idi k ginekologu, da si vnetje ozdraviš pred porodom. Meni se glivična vnetja ponavljajo kar nekaj let, na srečo v nosečnosti se mi je samo 1x in mi je ginekologinja rekla, da moram takoj prit ko vidim, da gre za glivično vnetje, saj nepravilno zdravljenje poškoduje nožnico in lahko nastanejo težave pri porodu - večje bolečine, večja možnost poškodovanja tkiva in glivice naj bi se lahko prenesle na user posted image , koliko sem jaz razumela, saj veljajo za zelo trdovratne, med tem ko je user posted image zelo dovzeten v prvih trenutkih saj nima vzpostavljenega imunskega sistema. 

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2009 21:01:30   
Anonimen
Meni j G rekel, da v prvem trimesečju ne morjo dati npr. canesten svečke, zato mi je dal Vagisan, kasneje menda lahko pa tudi canesten ..... definitivno pa se pojdi pokazat....

(odgovor članu Monni)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?