|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnetje-neugodno za zanositev?
12.4.2010 9:25:58   
Anonimen
LP!

Zanima me, ali ste kje zasledile, da je potrjeno, da vnetje nožnice ustvarja neugodno klimo v maternici / nožnici in da zaradi tega ženska ne more zanositi...

Meni se namreč vsak mesec dogaja enako.... naslednji dan, ko neha M, prične vnetje in traaaaja do nekje ovulacije... to je pa ravno ta čas ko naj bi probala zanosit,. vendar spolni odnos v tem času ni ne vem kako prijeten zaradi srbenja.
Mažem večkrat dnevno s kremo cenesten, redno umivam, vendar ne pomaga.

Ni zdaj, da ne zanosim zaradi vnetja, ampak zaradi tega, ker ne seksava v tem časuuser posted image

kaj pravite, s čim se še da odpraviti to nadlogo? Na naraven način? Slišala sem za jogurt, ki si ga namažeš, ... kaj pa če ženska pije dosti tekočine? Meni se kr zdi, da tisti dan, ko spijem ogrooomno količino vode ( prav zaradi tega) da je srbenje znosnejše...

Mislite torej, da je vnetje lahko tudi vzrok za neuspešno zanositev?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vnetje-neugodno za zanositev?
12.4.2010 9:29:00   
zvesta
tampon in jogurt...

če ne pomaga pa alih G..

se pa canesten svečke sedaj dobijo tudi brez recepta, pred njimi bi pa poskusila še z boraksovimi globulami... se tudi dobijo v lekarni brez recepta...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2010 9:43:19   
witch
Anonimna tudi jaz sem imela mesečno težave z vnetji. Mogoče ti bom kaj pomagala. Uporablajm samo bombažno spodnje perilo, samo bombažene VIR vložke, pred vsakim spolnim odnosom se obvezno umijeva. In od tega trenutka naprej, ko sem vse to spremenila so se vnetja nehala. Oziroma se redko pojavijo.
Mi je pa ginekolginja svetovala tampon v jogurtu, in pa da naj ne mažem preveč s canestenom, ker ni dobro. Probaj raje mazati z multy gyenom (ne več če se tak napiše user posted image ).
In ker paraviš da se ti po M začenejo, jaz mislim, da ti vložki ne pašejo. Aja pa čim manj uporabljaj tampone, če pa jih, glej da so bombažni.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2010 13:13:46   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Anonimna tudi jaz sem imela mesečno težave z vnetji. Mogoče ti bom kaj pomagala. Uporablajm samo bombažno spodnje perilo, samo bombažene VIR vložke, pred vsakim spolnim odnosom se obvezno umijeva. In od tega trenutka naprej, ko sem vse to spremenila so se vnetja nehala. Oziroma se redko pojavijo.

Jaz vse to počnem, pa imam vseeno vnetja.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2010 16:59:33   
sensi
odkar sem se začela mazat z (multi ginom) tako se izgovori in za 14 dni izločila vse OH in sladkor is prehrane, so se vnetja popolnoma nehala in sem že skoraj 1 leto brez vnetja.Pretirana higiena tudi ni vredu,pa spolovila si po tuširanju nisem nič obrisala (tako mi je svetoval gin.)in je res pomagalo.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2010 16:07:37   
Dazi
Meni osebno je jogurt pomagal. Je pa res, da vnetij nimam tako pogosto.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2010 16:11:58   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Jaz vse to počnem, pa imam vseeno vnetja.

ja enako...kaj vse sem počela, da se ja ne bi ponavljala ta prekleta vnetja...

No potem sva se z mojim odločila za prvega otročka in itak sem dobila vnetje...pa sva vseeno nadaljevala tako kot je treba in je ratalo v prvo.

Zdaj po porodu pa sem imela le 1x vnetje, kot bi se po porodu vse "ščistilo" user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2010 22:45:25   
ninchi9
Punce, jaz poznam čudežno zdravilo. Imenuje se GYNOPHILUS. To so kapsule, ki si jih vstavljaš v nožnico.
Jaz sem imela vnetja čisto vsak mesec eno leto in pol skupaj. Odkar sem vstavila prvo kapsulo Gynophilusa, moram potrkati, da ni niti sledu o kakšnem vnetju, ali pa celo izcedku. Hlačke imam na koncu dneva lepo suhe, glede na to da sem imela prej konstantno obilen bel tok.
No, še ena skrivnost. Kapsulo si vstavite tisti dan, ko imate spolni odnos, in sicer zvečer. Velika možnost okužbe je tudi slina (oralni sex) in pa spolni pripomočki. Midva sva se odpovedala oralnemu, se pa splača, ker že pol leta nisem imela vnetja. Pomembno je, da se umijete tudi PO spolnem odnosu, ker sperma uniči kislo floro nožnice. Jaz vsak dan pojem tudi en probiotični jogurt (LCA). Uporabljam roza Chilly gel za umivanje (prav proti vnetjem), nosim samo bombažne boksarice, BREZ dnevnih vložkov (si pač moraš malo pogosteje čez dan menjavat hlačke). Uporabljam Libresse natural vložke (zeleni), saj Vir so tudi ok, samo so predebeli in so me ful motili. Ne uporabljam tamponov.. Oh, kaj še.... Aha, po vsakem tuširanju se obrišem s SVEŽOOO brisačo!! Res, da maš pol ful za prat, ampak, če imaš take hude probleme, moraš pač malo potrpet..

Pa še link, kjer sem jaz naročila te kapsule:
http://nakup.dr-gorkic.si/si/

Na tej strani je tudi veliko drugih izdelkov, malo poglejte...

No, pravo reklamo sem nardila hahahahaha user posted image

Pač priporočam to vsem, ker imam zelo dobre izkušnje. Preizkusit ni greh, ker ni tako drago.. Jaz sem s tem več kot zadovoljna, še posebej, ker mi nobena antibiotična terapija ni pomagala. user posted image

NO, punce, upam, da sem vam kaj pomagala.. user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte

Ninchi

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2010 14:41:55   
Poka
Prvi mesec sem po petih letih brez vnetja, pa mi je ful čudno... namreč popila sem veliko jogurta, ampak ne navadnega, ampak actimel, ki ga sicer sploh ne maram in po mojem mnenju vsebuje tudi veliko cižukra. Pila sem še ene druge jogurte, mi pa sicer pomaga, če ne jem veliko OH.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2010 22:14:38   
barbara_s
Praviš, da se ti vnetje vedno pojavi po menstruaciji... Morda bi bilo zato smiselno pogledati, zakaj do vnetja pride...

Jaz sem imela take probleme, ko sem še uporabljala tampone in nebombažne vložke. Zdaj imam Lunetko in bombažne vložke, pa se mi še ni ponovilo.... Prehrano imam pa enako, tako da jaz osebno mislim, da so bili res problem predvsem tamponi.

LP
Barbara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.5.2010 17:52:09   
tecnobica
Sem si kupila tote kapsule. Samo to ni za zdravljenje vnetja, ampak samo za potem, da vzdržuješ tapravo vaginalno floro. No, bomo videli.

(odgovor članu barbara_s)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kolikokrat kopate dojenčka?
Itkica

vsak dan (32%)

2-3 krat tedensko (45%)

1 krat tedensko (23%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!