ninchi9
|
Punce, jaz poznam čudežno zdravilo. Imenuje se GYNOPHILUS. To so kapsule, ki si jih vstavljaš v nožnico. Jaz sem imela vnetja čisto vsak mesec eno leto in pol skupaj. Odkar sem vstavila prvo kapsulo Gynophilusa, moram potrkati, da ni niti sledu o kakšnem vnetju, ali pa celo izcedku. Hlačke imam na koncu dneva lepo suhe, glede na to da sem imela prej konstantno obilen bel tok. No, še ena skrivnost. Kapsulo si vstavite tisti dan, ko imate spolni odnos, in sicer zvečer. Velika možnost okužbe je tudi slina (oralni sex) in pa spolni pripomočki. Midva sva se odpovedala oralnemu, se pa splača, ker že pol leta nisem imela vnetja. Pomembno je, da se umijete tudi PO spolnem odnosu, ker sperma uniči kislo floro nožnice. Jaz vsak dan pojem tudi en probiotični jogurt (LCA). Uporabljam roza Chilly gel za umivanje (prav proti vnetjem), nosim samo bombažne boksarice, BREZ dnevnih vložkov (si pač moraš malo pogosteje čez dan menjavat hlačke). Uporabljam Libresse natural vložke (zeleni), saj Vir so tudi ok, samo so predebeli in so me ful motili. Ne uporabljam tamponov.. Oh, kaj še.... Aha, po vsakem tuširanju se obrišem s SVEŽOOO brisačo!! Res, da maš pol ful za prat, ampak, če imaš take hude probleme, moraš pač malo potrpet.. Pa še link, kjer sem jaz naročila te kapsule: http://nakup.dr-gorkic.si/si/ Na tej strani je tudi veliko drugih izdelkov, malo poglejte... No, pravo reklamo sem nardila hahahahaha Pač priporočam to vsem, ker imam zelo dobre izkušnje. Preizkusit ni greh, ker ni tako drago.. Jaz sem s tem več kot zadovoljna, še posebej, ker mi nobena antibiotična terapija ni pomagala. NO, punce, upam, da sem vam kaj pomagala.. Lepo se imejte Ninchi
|