|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnete dlesni
22.12.2008 10:41:33   
ribica.

Danes sem opazila da ima moj 2,5 letnik vnete dlesni. In to ne samo pri enem zobku, ampak skoraj celotne. Sem mu hotela umit zobke, pa se je jokal in ni pustil Sploh ne vem kaj naj storim. Ne morem mu niti očistit. Čez vikend nas ni bilo doma in je bilo umivanje zob bolj slabo, ker mi je zvečer vedno zaspal in smo ga potem samo prestavili v posteljo, zdaj sem mu pa hotela temeljito poščetkati, ima pa vse boleče. Se je kateri to že zgodilo?? Zobozdravnica se nama ne javi. Vsaka pomoč bo dobrodošla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vnete dlesni
22.12.2008 13:09:23   
ciciban
Ali mu kaj smrdi iz ust? Mogoče pa ima slinavko? Jaz bi ga peljala k zdravnici.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vnete dlesni
22.12.2008 13:14:36   
ribica.
hvala za namig, sem ga že peljala k zdravniku, res ima slinavko. Iz ust mu pa ne smrdi.

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?