Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vneta ušesa brez vročine? 1.11.2007 16:41:41
|
|
|
|
duhica
|
O ja, lahko. Mi imamo pretežno angine in ostale bolezni brez vročine. Upam, da se hitro pozdravite!
|
|
|
|
RE: Vneta ušesa brez vročine? 1.11.2007 16:55:23
|
|
|
|
kaj@
|
tudi pri nas smo že imeli večkrat gnojno angino brez vročine,čimpreje k dr.po antibiotik
|
|
|
|
RE: Vneta ušesa brez vročine? 1.11.2007 17:11:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Od fanta tamali skoraj nikoli nima vrocine ob vnetem usesu, ce pa ze, pa do taprve doze calpola oz. antibiotika. Moras pa it k DR, da vam da antibiotik (ki ga je treba obevzno pojest do konca) LP
|
|
|
|
RE: Vneta ušesa brez vročine? 1.11.2007 17:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš tudi ni imel vročine. jo je pa zdaj dobil, po dveh dneh jemanja AB
|
|
|
|
RE: Vneta ušesa brez vročine? 1.11.2007 19:43:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz nimam nikoli vročine ob vnetju ušesa in moja otroka tudi ne. Ampak boli pa ko sto hudičev, tako da čimprej k zdravniku in po antibiotike, ne čakati na to, da bobnič poči.
|
|
|
|
RE: Vneta ušesa brez vročine? 1.11.2007 19:56:41
|
|
|
|
caillou
|
Tako kot pravi sončna kraljica. Najprej je jamrala da jo bolijo ušesa, jo peljemo na urgenco in tam pravijo da ni nič hudega. Naslednji dan pri pediatru pa neverjetno vneta ušesa, brez vročine. Dobi anitbiotike. Čez dan ali dva pa se pojavi še vročina, ki jo nikakor ne moremo zbiti. Danes poleg vsega še kašlja in bruha (verjetno po Daleronu).
|
|
RE: Vneta ušesa brez vročine? 1.11.2007 20:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
caillou, mi bomo jutri šli do zdravnika. sporoči tudi ti, kako je bilo.... upam, da noč mine mirno
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?