Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 4.1.2005 12:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dekleta, pomagajte! Sploh ne vem, kaj naj naredim, ker sem se spravila v sila neprijeten položaj. Namreč, moja deklica je v jaslih od avgusta 2004 in do 15.11. je bilo treba oddati novo vlogo za znižanje plačila vrtca, jaz pa je nisem, ker o tem nisem imela pojma, pa tudi v vrtcu mislijo, da starši vse vemo. Našla sem edino obvestilo, da bodo do marca oz. aprila 2005 uskladili nove stopnje za plačilo in do takrat naj bi se plačeval nek pavšal. Zanima me, ali katera morda ve, če bi jaz poslala vlogo direktno na MOL šele sedaj, če bi bilo kaj narobe. Hvala za vse nasvete!!! Simona
|
|
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 4.1.2005 12:43:32
|
|
|
|
darjatimci
|
Pozdrav! mislim,da ne bo nič narobe,če jo pošlješ.Naš fant je v vrtcu od marca 2004 in smo takrat oddali vlogo,pa smo jo zdaj morali ponovno napisati,oddali smo jo v roku in ker nam do nedavnega še niso odgovorili sem poklicala na občino,kjer so mi povedali,da bodo odločbe šele po novem letu ker čakajo nove podatke iz katastra in ne vem kaj še vse.Skratka pokliči na občino in povej situacijo,pri nas v vrtcu je bilo obvestilo o oddaji vloge napisano vsaj dva meseca prej.Srečno!
|
|
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 4.1.2005 13:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Darja, hvala ti! Upam, da se tam spet ne bo našla kakšna "pametna" in me natulila. Vse dobro, Simona
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?