Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 12.11.2007 9:55:33
|
|
|
|
N _ B
|
Pri nas se npr. oddaja na občini pri referentki za to, ponekod pa direktno v vrtcu. Odvisno od občine do občine. Da bi se na CSD-ju, pa še nisem slišala. Odločbe dohodnine jim ne bom prilagala. Imajo moje pooblastilo in naj sami pridejo do podatkov. Tako in tako preverjajo.
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 12.11.2007 9:56:36
|
|
|
|
karmy
|
jaz pa moram dat za znižanje vrtca, v mojo matično enoto, oni pa dajo na občino
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 12.11.2007 10:08:37
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem ravno danes oddala na naši občini (lahko bi tudi v vrtcu), pa sva oba podpisala, da lahko sami preverijo podatke, a je rekla, da moram dostavit še odločbo o dohodnini. Na CSD pa vlagaš za otroške.
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 12.11.2007 10:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
A je treba tam vpisat podatke o plači v preteklem času + priložit odločbo? Ali se samo odločbo priloži, pa ni treba nič pisati?
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 12.11.2007 10:57:27
|
|
|
|
mika
|
pa sva oba podpisala, da lahko sami preverijo podatke, a je rekla, da moram dostavit še odločbo o dohodnini. to je pa njihova lenoba. lani sem zgubila odločbo o dohodnini in sem šla po duplikat na davčno, kjer so mi rekli, naj si naslednjič na občini sami pridobijo podatke.
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 12.11.2007 11:11:55
|
|
|
|
NEVA-1
|
Podatke o plači vpišejo tisti, ki niso bili zaposleni 12-mesecev, odločbe pa nisem prilagala, sem jim dala pooblastilo, da sami poiščejo kar rabijo, ker imamo s.p. in je en kup papirjev treba
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 12.11.2007 12:12:58
|
|
|
|
puncica
|
1. Ali je res potrebno priložiti kakšno odločbo o dohodnini, čeprav izpolniš na obrazcu, da jim dovoljuješ, da vse podatke pridobijo sami? pri nas mormo kljub temu priložiti kopije in obkrožiti da dovoljujemo 2. Kje to oddaš na CSD ali prav na občini, če na občini, kje? mi oddamo na občino kam nimam pojma ker moj to nosi tja pač vprašaš kam pa je. CSD nima nič s tem.
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 12.11.2007 12:55:03
|
|
|
|
benika
|
1. Ali je res potrebno priložiti kakšno odločbo o dohodnini, čeprav izpolniš na obrazcu, da jim dovoljuješ, da vse podatke pridobijo sami? V KR jo je potrebno priložit zraven, kljub temu, da obkrožiš, naj podatke pridobijo sami. Lenoba, kaj češ. 2. Kje to oddaš na CSD ali prav na občini, če na občini, kje? Na občini, tam, kjer je na vratih nalepljen listek Oddaja vloge za znižano plačilo vrtca. Najbolje, da vprašaš na inf., pa ti bodo povedali, kam moraš it.
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 12.11.2007 12:56:07
|
|
|
|
benika
|
A je treba tam vpisat podatke o plači v preteklem času + priložit odločbo? Jaz sem priložila samo potrdilo o zadnjih 3 plačah ter odmero o dohodnini za 2006. Ali se samo odločbo priloži, pa ni treba nič pisati?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.