|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vloga za vpis v vrtec
16.1.2008 10:42:05   
Bety100
Pozdravljene,

a je "zakonito", da pošljem vloge za vpis v vrtec (za obdobje 2007/08) na vse vrtce v Ljubljani.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vloga za vpis v vrtec
16.1.2008 10:46:08   
Bety100
Sem se zmotila, gre za leto 2008/09!

(odgovor članu Bety100)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2008 11:33:10   
soncnica07
mnoge mamice to počnejo, ne vem pa, kako je s pravnega stališča..

(odgovor članu Bety100)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2008 13:57:30   
sazi
ja, lahko

ponavadi je v vlogi tudi alineja, kjer želijo, da vpišeš v katere vrtce si še vpisal otroka

jaz sem sinka vpisala v 5 vrtcev že maja meseca - tudi za september 2008

(odgovor članu soncnica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 11:19:14   
Ženkica
Ravno oddajm vlogo(e) za ljubljanski vrtec, pa me zanima, če kaj koristi, da se s hčero prijaviva v Ljubljani pod začasno prebivališče (ker nismo iz Lj. občine), pri seštevanju pik. Mogoče kdo kaj ve o tem?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2008 12:02:33   
morje10
Ravno oddajm vlogo(e) za ljubljanski vrtec, pa me zanima, če kaj koristi, da se s hčero prijaviva v Ljubljani pod začasno prebivališče (ker nismo iz Lj. občine), pri seštevanju pik. Mogoče kdo kaj ve o tem?

Mislim, da ne pomaga, ker smo mi "izviseli" v enem vrtcu, ker imam jaz v Ljubljani začasno bivanje. Priporočili so nam, da vlogo da mož, ker ima v Ljubljani stalno bivališče, no tudi user posted image ima stalno bivališče v Ljubljani.  Morda je najbolje, da pokličeš v vrtec, nekatere svetovalne delavke so zelo prijazne.
Veliko sreče.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2008 13:00:11   
sazi

Mislim, da ne pomaga. Mi se bomo preselli iz enega dela Lj v drugega. In v območju, kamor se bomo preselili, sem oddala vlogo in vprašala, če lahko preden se preselimo, spremenim samo začasno bivališče (hiša še ni končana), pa je rekla, da moramo do konca marca, ko se oddajajo vloge spremeniti STALNI naslov in jim to sporočiti, če želimo dodatne točke iz naslova "vrtec najbližji bivališču".

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2008 20:31:03   
joma
Stalno bivališče otroka in vsaj enega starša je pomembno za na komisijo, če je preveč otrok. Če otroka vpisujete v vrtec, kjer imate stalno bivališče, dobite več točk, kot če ste iz druge občine. Točke po kriterijih se seštevajo in lahko pomembno vpliva na vrstni red sprejetih otrok.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2008 21:01:43   
livia
Ženkica, ne pomaga. Pomaga pa, če imeš stalno. Mi smo se tako izključno zaradi vrtca prijavili za stalno. Rabiš pa samo potrdilo lastnika stanovanja, da lahko živiš pri njem. Če imaš kakega znanca iz te občine ti to priporočam, ker to njega nič ne bremeni. Edino kar stane je menjava tvojih dokumentov. Sicer se pa lahko po mojem ko dobiš vrtec ponovno prijaviš tam kjer ste zdaj.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2008 14:08:16   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: sazi
moramo do konca marca, ko se oddajajo vloge spremeniti STALNI naslov in jim to sporočiti, če želimo dodatne točke iz naslova "vrtec najbližji bivališču".

A to tudi obstaja??? Sem nova na tem področju user posted image user posted image user posted image

Jaz si z vrtcem najbližjim bivališču nimam kaj za pomagat, ker niti v sanjah ne pridem  znotraj 9. ur v službo in po otroka... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?