Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrže... 23.12.2009 22:55:05
|
|
|
|
zmajaz
|
To velja za podatke o medletnem uveljavljanju te olajšave, ki ga morajo oddati izplačevalci dohodkov, ki so to olajšavo upoštevali pri obračunu plač.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrže... 23.12.2009 22:58:25
|
|
|
|
gold fish
|
...delodajalec mora oddati do 31.12.09, fizične osebe, ki med letom niso uveljavljale vzdrž. članov pa do 31.1.2010...sem včeraj preverila na DURSU....
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrže... 24.12.2009 9:31:48
|
|
|
|
silvy
|
Hvala obema. Bo kar držalo.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrže... 24.12.2009 10:22:12
|
|
|
|
mini86
|
kje pa dobiš to vlogo..a loh mene moj uvelavla če nisva poročena in sem študentka..tamauga pa tud
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrže... 24.12.2009 10:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.dohodnina.com/si/forum/ Tukaj lahko vprasas kar ti pade na pamet in vedno dobis odgovor.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrže... 24.12.2009 11:03:14
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kje pa dobiš to vlogo..a loh mene moj uvelavla če nisva poročena in sem študentka..tamauga pa tud Seveda te lahko (in otroka seveda tudi) - zunajzakonska zveza je glede tega praktično enakovredna, kot če si poročen. Vlogo si pa lahko natisneš z Dursove spletne strani - če imaš pa slučajno kako spletno bančništvo, pa lahko tudi tisti certifikat uporabiš za oddajo vloge prek e-davkov.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 24.12.2009 11:04:14 >
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?