Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za porodniško in več delodajalcev 9.4.2010 9:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, od vsakega rabiš podatke. Najbolje je kar vsakemu svoj list dat in ti vpiše, ti sam poveš ktere mesece mora vpisat. Jaz sem imela tud 3, pa ni bil noben problem.
|
|
|
|
RE: Vloga za porodniško in več delodajalcev 9.4.2010 9:33:01
|
|
|
|
zup2
|
Ali se mora starim delodajalcem dati samo drugi del obrazca S-1 ali obe strani? Na prvo stran se namreč ne morejo vpisati podatki o zaposlitvi, če tam nisi več zaposlen
|
|
|
|
RE: Vloga za porodniško in več delodajalcev 9.4.2010 9:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je zadnji delodajalec izpolnil vse kar mora, ostali so dobili samo list s tabelo po mesecih. Od zavoda sem dobila pa samo izpisek za določene mesece (nadomestilo). V bistvu sem imela 4 delodajalce. Ups, 5, ker sem imela nekaj bolniške na račun ZZZS. Uf, sem jih pa dost zamenjala.
|
|
|
|
RE: Vloga za porodniško in več delodajalcev 9.4.2010 9:43:33
|
|
|
|
zmajaz
|
Vseeno je kako narediš - daš vsakemu svoj list ali vsem enega ali za prejšnje delodajalce magari tudi kopije plačilnih list - samo da csd dobi podatke. Podatke o porodniški pa pridobijo SAMI po uradni dolžnosti - za tiste mesece nič ne izpolnjuješ oz. jaz sem pač na list kar napisala "porodniška" pri tistih mesecih (pač toliko, da so vedeli, da morajo pridobit podatke), zneske so pa sami pridobili.
|
|
RE: Vloga za porodniško in več delodajalcev 9.4.2010 9:48:02
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Jst bi pa prisegla, da sem nekje prebrala, da se oddaja samo zneske od zadnjega delodajalca Grem prov poiskat.... Če me ne bo nazaj, nisem našla .
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 9:48:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vloga za porodniško in več delodajalcev 9.4.2010 9:58:23
|
|
|
|
K_a_t_i
|
NE najdem. Se mi je zgleda sanjalo PArdončič.
|
|
RE: Vloga za porodniško in več delodajalcev 9.4.2010 10:04:55
|
|
|
|
zup2
|
Meni je na CSD-ju rekla, da rabijo podatke za zadnjih 12 mesecev. Zivepo na prvi strani piše, da delodajalec potrjuje delovno razmerje samo na določen čas od.. ali nedoločen čas od-do. Kaj pa če si bil pri prejšnjem delodajalcu tudi zaposlen za nedoločen čas? Vem, da se čudno sliši, samo meni to ne gre skupaj . Ne more prejšnji delodajalec potrjevat zaposlitve, če tam nisi več zaposlen. Logično bi mi bilo, da izpolni samo podatke o plači
|
|
|
|
RE: Vloga za porodniško in več delodajalcev 9.4.2010 10:12:38
|
|
|
|
gajka
|
Na obrazcu piše, da podatke o zaposlitvi (pod točko I.) izpolnjuje samo trenutni delodajalec. Očitno pa je, da vsak CSD dela malo po svoje, če niti enotnega pravila nimajo. Jaz sem upala, da lahko zadevo izpeljem brez prejšnjega delodajalca, ker mi je pač dodatno delo, da se še tam oglašam in podpisnike okrog iščem (bi mogla it posebej v njegovo računovodstvo, se vozit tja 1 uro, pa potem bivšega šefa najt, kar je živa umetnost, če bi mi sploh uspelo isti dan...). Sem upala, da lahko samo s kopijami zadevo izpeljem. Se bom pa še sama na našem CSD pozanimala, kaj oni hočejo, ker konec koncev morajo oni sprejeti vlogo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 10:55:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vloga za porodniško in več delodajalcev 9.4.2010 11:10:44
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo gajka pošlji jim po pošti tako sem jaz naredila in zraven dopis da prosim za potrdilo kdaj sem bila zaposlena in za dohodek... in sem dobila v 3dneh nazaj. ne vidim razloga da bi se vozila in iskala podpisnike Super razštelan bivši delodajalec, ki še sam zase ne ve, kje bo čez pol ure in zunanje računovodstvo. V teh 5 letih, kolikor sem tam delala, sem se naučila, da moraš s papirji sam okrog hodit in podpise in štemplje iskat, če hočeš imeti zadevo urejeno v nekem doglednem času. Btw. samo za info, tisti izpis plač, ki ga na davčno dajo, sem od bivšega delodajalca šele pred 2 dnevoma dobila (2 dni prej sem že dobila informativni izračun od davčne), po ogroooomno sitnarjenja in nerganja...
< Sporočilo je popravil gajka -- 9.4.2010 11:14:21 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?