|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vloga za brezplačen vrtec
16.7.2008 14:41:27   
lexl
Punce, samo opozoriti sem vas hotela, da bo nekje v avgustu objavljen nov pravilnik za starše za znižano plačilo vrtca in k temu pravilniku bo pripeta tudi vloga za oprostitev plačila vrtca, ki jo boste dobile v upravi vrtca in jo boste morale izpolniti, če boste želele brezplačen vrtec za drugega otroka. Tako zahtevajo na Ministrstvu. Tiste pa, ki vloge za znižano plačilo sploh niste oddajale, ker vam po dohodkih tako pripada osmi plačilni razred, pa boste morale oddati Vlogo za znižano plačilo vrtca (VRT1) + vlogo za oprostitev plačila vrtca za drugega otroka.
Upam, da sem dosti razumljivo napisala. Če pa imate še kakšno vprašanje v zvezi s tem, pa vprašajte.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.7.2008 14:35:47 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VLOGA ZA BREZPLAČNI VRTEC
16.7.2008 18:20:06   
Adelina
Jaz pa imam vprašanje, kdo je ta drugi otrok. Zame to pomeni mlajši, pa menda ni tako. Naj bi imel brezplačno starejši otrok. Ve katera, kaj o tem?

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2008 19:03:27   
benika
Drugi otrok je tisti, ki gre drugi v vrtec. Ponavadi je to mlajši otrokuser posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2008 20:17:59   
K_a_t_i
Kaj pa če gresta oba naenkrat - prvič? Takih bo pomojem letos veliko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2008 21:07:59   
katjes
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ja, in zaradi takih so vsi navalili z vpisom v vrtec. Včasih so po porodniškah veliko koristili babi in dedi servis - tega bo pa menda konec, ker je itak vrtec za drugega zastonj.

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2008 22:11:45   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ja za tamlajšega po potem zastonj. Če sta pa oba enako stara, bo pa za enega prišla položnica, za drugega pač ne.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2008 8:27:11   
lexl
Ja, ponavadi je drugi otrok tudi mlajši in ta ima brezplačen vrtec. Če pa se sedaj septembra vpisujeta dva otroka, pa je potrebno oddati vlogo za znižano plačilo vrtca + vlogo za brezplačen vrtec za enega od otrok. Ponavadi je to mlajši otrok, če pa sta dvojčka ima pač eden zastonj, to je tisti, ki ga napišeš na vlogo za brezplačen vrtec.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2008 8:28:49   
lexl
V BISTVU SEM VAS VSE NA RINGARAJA HOTELA SAMO OPOZORITI, DA TA BREZPLAČNOST NE BO KAR AVTOMATIČNA, AMPAK BO POTREBNO ODDATI TA OBRAZEC VLOGA ZA ODOBRITEV BREZPLAČNEGA VRTCA, KER ČE NE BO TE VLOGE, TUDI BREZPLAČNEGA VRTCA NE BO.

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2008 9:01:02   
BarbaraE
Lexl - kje si pa to informacijo dobila? Sem v naš vrtec klicala, pa niso oni še nobenih navodil dobili. No, saj čudi me to pravzaprav ne, ker jih bodo zagotovo tik pred zdajci, tako kot je to v navadi. Itak mi je pa povedala, da imajo že sami zadosti problemov, ker prehajajo v nov plačni sistem. Ah ja, ta država pa najde čas za te stvari. Poletni čas - čas za spremembe.

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2008 9:42:04   
lexl
Informacijo sem dobila na MOL-u in je 100% taprava, vrtci pa bodo navodila dobili šele, ko bo pravilnik izšel v Uradnem listu skupaj z obrazcem. Zato vas tudi opozarjam, da ne boste mislile, da bo brezplačnost avtomatična. Bo za izpolnit vloga za brezplačnost. Bodite malo bolj pozorne konec avgusta.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.7.2008 14:39:56   
*ANA*
Mene pa zanima kje se ta obrazec kupi?? Najverjetneje v knjigarni- a potem je potrebno oddati novo vlogo tudi za znižano plačilo vrtca?
Lepa hvala za odgovore

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2008 15:45:30   
N _ B
Nam so v vrtcu dali informacijo, da moramo do 15.08. na občino oddati vlogo za znižano plačilo vrtca. Občina pa potem sama pošlje na ministrstvo zahtevek.

ANA: vlogo za znižano plačilo sem sprintala z internetne strani naše občine. Drugače pa jo dobiš na pošti in knjigarni.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Vloga za brezplačen vrtec
25.7.2008 13:30:16   
Tasika
No pa so bile napovedi vseeno prhude:

http://www.mss.gov.si/fileadmin/mss.gov.si/pageuploads/okroznice/vrtci/Novela_Pravilnika_o_placilih_starsev_25_7_08.doc

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Vloga za brezplačen vrtec
25.7.2008 14:28:44   
*ANA*
Jaz mislim na obrazec za brezplačen vrtec- ne za znižano plačilo vrtca user posted image

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?