Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: VLOGA ZA BREZPLAČNI VRTEC 16.7.2008 18:20:06
|
|
|
|
Adelina
|
Jaz pa imam vprašanje, kdo je ta drugi otrok. Zame to pomeni mlajši, pa menda ni tako. Naj bi imel brezplačno starejši otrok. Ve katera, kaj o tem?
|
|
|
|
RE: VLOGA ZA BREZPLAČNI VRTEC 16.7.2008 19:03:27
|
|
|
|
benika
|
Drugi otrok je tisti, ki gre drugi v vrtec. Ponavadi je to mlajši otrok
|
|
|
|
RE: VLOGA ZA BREZPLAČNI VRTEC 16.7.2008 20:17:59
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Kaj pa če gresta oba naenkrat - prvič? Takih bo pomojem letos veliko.
|
|
RE: VLOGA ZA BREZPLAČNI VRTEC 16.7.2008 21:07:59
|
|
|
|
katjes
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Kaj pa če gresta oba naenkrat - prvič? Takih bo pomojem letos veliko. Ja, in zaradi takih so vsi navalili z vpisom v vrtec. Včasih so po porodniškah veliko koristili babi in dedi servis - tega bo pa menda konec, ker je itak vrtec za drugega zastonj.
|
|
RE: VLOGA ZA BREZPLAČNI VRTEC 16.7.2008 22:11:45
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Kaj pa če gresta oba naenkrat - prvič? Takih bo pomojem letos veliko. Ja za tamlajšega po potem zastonj. Če sta pa oba enako stara, bo pa za enega prišla položnica, za drugega pač ne.
|
|
|
|
RE: VLOGA ZA BREZPLAČNI VRTEC 17.7.2008 8:27:11
|
|
|
|
lexl
|
Ja, ponavadi je drugi otrok tudi mlajši in ta ima brezplačen vrtec. Če pa se sedaj septembra vpisujeta dva otroka, pa je potrebno oddati vlogo za znižano plačilo vrtca + vlogo za brezplačen vrtec za enega od otrok. Ponavadi je to mlajši otrok, če pa sta dvojčka ima pač eden zastonj, to je tisti, ki ga napišeš na vlogo za brezplačen vrtec.
|
|
|
|
RE: VLOGA ZA BREZPLAČNI VRTEC 17.7.2008 8:28:49
|
|
|
|
lexl
|
V BISTVU SEM VAS VSE NA RINGARAJA HOTELA SAMO OPOZORITI, DA TA BREZPLAČNOST NE BO KAR AVTOMATIČNA, AMPAK BO POTREBNO ODDATI TA OBRAZEC VLOGA ZA ODOBRITEV BREZPLAČNEGA VRTCA, KER ČE NE BO TE VLOGE, TUDI BREZPLAČNEGA VRTCA NE BO.
|
|
|
|
RE: VLOGA ZA BREZPLAČNI VRTEC 17.7.2008 9:01:02
|
|
|
|
BarbaraE
|
Lexl - kje si pa to informacijo dobila? Sem v naš vrtec klicala, pa niso oni še nobenih navodil dobili. No, saj čudi me to pravzaprav ne, ker jih bodo zagotovo tik pred zdajci, tako kot je to v navadi. Itak mi je pa povedala, da imajo že sami zadosti problemov, ker prehajajo v nov plačni sistem. Ah ja, ta država pa najde čas za te stvari. Poletni čas - čas za spremembe.
|
|
|
|
RE: VLOGA ZA BREZPLAČNI VRTEC 21.7.2008 9:42:04
|
|
|
|
lexl
|
Informacijo sem dobila na MOL-u in je 100% taprava, vrtci pa bodo navodila dobili šele, ko bo pravilnik izšel v Uradnem listu skupaj z obrazcem. Zato vas tudi opozarjam, da ne boste mislile, da bo brezplačnost avtomatična. Bo za izpolnit vloga za brezplačnost. Bodite malo bolj pozorne konec avgusta.
|
|
|
|
RE: VLOGA ZA BREZPLAČNI VRTEC 23.7.2008 14:39:56
|
|
|
|
*ANA*
|
Mene pa zanima kje se ta obrazec kupi?? Najverjetneje v knjigarni- a potem je potrebno oddati novo vlogo tudi za znižano plačilo vrtca? Lepa hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: VLOGA ZA BREZPLAČNI VRTEC 23.7.2008 15:45:30
|
|
|
|
N _ B
|
Nam so v vrtcu dali informacijo, da moramo do 15.08. na občino oddati vlogo za znižano plačilo vrtca. Občina pa potem sama pošlje na ministrstvo zahtevek. ANA: vlogo za znižano plačilo sem sprintala z internetne strani naše občine. Drugače pa jo dobiš na pošti in knjigarni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?