Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vlečenje zraku nazaj... 3.11.2008 14:26:55
|
|
|
|
Tisana
|
Tudi naša včasih to dela. Na začetku je tudi mene skrbelo - je zvenelo, kot da ne more dobro vdihniti, ali da je nekaj narobe z dihali... No, do sedaj se ni pokazalo nič takega, tako da gre očitno samo za igro z zvoki ali pa kaj podobnega. Vsaj upam.
|
|
RE: Vlečenje zraku nazaj... 3.11.2008 19:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana Tudi naša včasih to dela. Na začetku je tudi mene skrbelo - je zvenelo, kot da ne more dobro vdihniti, ali da je nekaj narobe z dihali... No, do sedaj se ni pokazalo nič takega, tako da gre očitno samo za igro z zvoki ali pa kaj podobnega. Vsaj upam. Enako. Ima pa 13 mesecev. Mu pa je full zanimivo , potem se vedno zelo smeji , ker mu to uspe.
|
|
|
|
RE: Vlečenje zraku nazaj... 3.11.2008 19:52:25
|
|
|
|
*Naja
|
Naša tudi to dela.....
|
|
RE: Vlečenje zraku nazaj... 3.11.2008 21:22:41
|
|
|
|
lukec
|
Tudi naš je to delal, me je ful skrbelo, no potem je pa nehal .
|
|
RE: Vlečenje zraku nazaj... 4.11.2008 7:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
To je ja izraz absolutnega veselja. Če je dojenček nad nečim navdušen ali celo fasciniran, če se mu zdi zabavno ali če mu kaj uspe, se jasno razveseli in kdaj namesto pihanja ven potegne zrak tudi notri. Torej skrb je odveč, z otrokom je vse v redu.
|
|
|
|
RE: Vlečenje zraku nazaj... 4.11.2008 9:14:17
|
|
|
|
*NikoLina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76 Naša tudi to dela..... Enako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?