|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vleče se za lulčka
4.8.2010 16:47:20   
Mišyka
Moj sin, star dobri 2 leti in pol je približno mesec in pol brez pleničke (ima jo samo še za spat). In od takrat se vedno vleče, šlata za lulčka, se mi zdi da tudi ko dobi zvečer plenico na rit. Ima pa ful kožice na koncu lulčka, ki se mu je, ko je bil še dojenček zarasla, ampak smo to potem vsakič ko smo se kopali dali povlekli gor in dol, pa se je potem zrihtalo.
Pa ne šlata se samo takrat ko naj bi ga tiščalo lulat, ampak kadarkoli, ves čas.
Mislite, da ima kakšno vnetje, da ga srbi? Kaj je potem treba? On že pravi da ga srbi, če ga vprašaš, ampak ne vem če ve točno kaj to pomeni. Peče pa ga verjetno ne, čene bi ga tudi ob lulanju.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vleče se za lulčka
4.8.2010 16:57:14   
Gina
Ja pa saj to ogromno otrok dela. Mislim fantkov. Sploh zdaj poleti, ko nimajo toliko cot na sebi, je to bolj na dosegu roke. Da ne govorim, da je kar naenkrat brez oklepa - plenice in odkriva svoje telo malo bolj kot prej z oklepom. Normalno da se je luštno malo pošlatat. Jaz ne bi delala panike, oz. nisem, ko se je to dogajalo.

p.s. - pa saj se to dogaja fantom tudi ko so odrasli, a se ne?user posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.8.2010 17:23:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2010 17:23:50   
urška
če bi bilo vnetje bi ga najverjetneje tudi peklo in vse ima zelo rdeče.
je pa res, da fantki, ko enkrat ostanejo brez plenice, kar naprej tiščijo roke v hlačeuser posted image
moj sin je zdej star 6 in pol in še vedno to počne. user posted image

fantje pač....

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2010 17:46:48   
bodoča
Moj mali bo konec meseca star 3 leta in se tudi skoz vlači za lulčka, pol pa še včasih reče, da je fajn user posted image ... jaz mu edino kje v javnosti ne pustim.

Pa full je rad nagec, skoz se slači user posted image .

< Sporočilo je popravil bodoča -- 4.8.2010 17:47:26 >

mojeustvarjanje

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2010 21:24:30   
smejčica
Ja no, jaz mam punco, pa tudi to počne. Stara je dobri dve in pol.
Očitno tega ne delajo sam fantje, al pa je moja res mal čudna.

Faza, spoznavanje, ugodje, novost, ... po moje bo minilo samo od sebe, pa spet kdaj prišlo, ...

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2010 6:54:01   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

p.s. - pa saj se to dogaja fantom tudi ko so odrasli, a se ne?user posted image user posted image

Punce hvala, sem se pomirila. Sej sama nisem zganjala panike, pol pa pride tašča, ki ma skoz neki "pametnega" za povedat in ga skoz krega ko se šlata in vleče, pa moja mami sprašuje če ma kakšno vnetje mogoče...
Torej tako kot sem sklepala je to pač faza, ki jo mora dat skoz.

Ah naši fanti... in očitno tud punce user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2010 8:05:08   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Torej tako kot sem sklepala je to pač faza, ki jo mora dat skoz.

nekako imam filing, da bo to ena daljših faz. če bo sploh minilauser posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.8.2010 8:27:54   
naja78
ja normalno.moj tudi. včasih ga ne morem gledat,najbolj pa to delA KO MU JE KAJ NERODNO.ALI KO KDO PRIDE.user posted image
ni panike.star je pa skoraj 4 leta.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.8.2010 15:33:57   
Biba Buba
Moj ga zgrabi takoj, ko mu plenicko dam doluser posted image ... zdaj poleti je kar brez, ga tudi pocasi na kahlico navajam. Je pa star 16 mesecev.
To je cisto normalno, nic skrbet!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.8.2010 15:41:06   
RAKICA2007
naša frkolinka je tudi svojo bogastvo kar raztegovala (noge narazen, raztegniti in si ogledovati kaj je tam spodaj), pa jo tašča enkrat vpraša... zakaj pa to dlaš, pa pravi čriček; ja zato ker mi paše user posted image user posted image user posted image

in od takrat naprej nič več... pride in mine...
raziskujejo svoje telo user posted image

(odgovor članu Biba Buba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?