|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vlaga in smrdeče perilo?
2.11.2005 19:40:08   
Anonimen
Sedaj, ko je ves čas vlaga v zraku in zanič vreme, sem prisiljena sušiti perilo v stanovanju in mi perilo prej začne smrdeti po vlagi, starem in gnilem, kot pa se posuši.In tako je že 14 dni, vse smrdi in ne vem več kaj narediti.In četudi še enkrat vse operem in dam še več mehčalca kot ponavadi ne pomaga ničuser posted image .Gnusno.
Imam dober pralni stroj (Candy) in prašek Ariel in Cocolino mehčalec in je vedno ok, če zunaj sušim in se perilo hitro posuši.Če pa sušim noter pa ne vem več kaj narediti.....Heeeelp.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vlaga in smrdeče perilo?
2.11.2005 19:41:56   
Anonimen
Hja, to se noter res zna narediti. Jaz sušim lai na radiatorju ali v sušilcu, pa ne smrdi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2005 19:49:15   
tesa
Ja tut sama imam iste probleme. V tem vremenu je težko karkoli posušit in kot kaže je edina rešitev nakup sušilcauser posted image
Madonca kako so včasih lahko sušili??Zdaj pa mormo imet že vse te stroje.
Jaz obešam zunaj, da se na pol posuši, potem pa noter na radiator ali stojalo. Se mi zdi, da cel vikend samo cote premetavam iz enga konca na drugegauser posted image

Lp

**Kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor.**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2005 19:50:14   
aleksandra 78
Mi trije smo v garsonjeri brez balkona in brez susilca. Lani mi je vse smrdelo po  vlagi, pa sem susila na radijatorjih. Tedaj se je pojavila vlaga po zidovih. Vse je bilo crno. Vogali zidov in celo na sred zida smo imeli plesen. GROZA !!! Za pohistvom je bilo vse zeleno in crno.
Tedaj sem videla da imam samo eno resitev . Oprano perilo sem dajala, in se zmeraj, ponoci susit na stojalo in pred vhodna vrata v hodnik. Sosedom sem razlozila problem in je to bila edina resitev. Zdaj se posusi v enem dnevu, prej v stanovanju pa dobesedno 3-4 dni. IN vse je smrdelo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2005 21:07:05   
frutka_
Tesa meni se zdi enako. Perilo sem in tja selim ko mačka mlade. Jaz rešujem problem tako, da perilo s stojalom vred potisnem k radiatorju in na koncu ga malo vržem v sušilec. Aja,perem z Lenorom in Arielom.

(odgovor članu aleksandra 78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2005 1:43:39   
KODA
Jaz postavin stojalo k radiatorju,pa radiator na malo bolj naštimam,pa ni nobenega problema.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2005 20:59:39   
sazi
Kako imamo vsaka čisto drugačne probleme. Pri naju je ravno obratno. V stanovanju je tako zelo suh zrak, da imam ves čas problem s presušenimi dihalnimi potmi, kar naprej pijem vodo, ponoči mi je vedno zmanjka (ko si k postelji prinesem kozarec in se potem zbujam in pijem, ker sem res grozno žejna). Je pa toliko večji užitek, ko dam sušiti perilo. Sušim sredi dnevne sobe. Zjutraj obesim eno žehto, popoldne lahko že naslednjo, saj ej 1. že suha, zvečer pride pa še tretja na vrsto. Pa sploh nimava prižganih radiatorjev ampak sosedje kurijo ko zmešani - po principu, saj gre itak na skupni račun blokauser posted image
Kako bi bila vesela, če bi se dalo namontirati števce za vsako stanovanje posebej, potem bi bile morda končno normalne temperature v teh blokih...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2005 21:08:27   
Anonimen
Jaz sušim na stojalu pred (zaprtim) radiatorjem, pa se vse hitro posuši. Čez noč, recimo. Izgleda, da imamo tudi zelo suho stnovanje.
Problem je dino, kadar peren vse samo konec tedna, takrat pa se nabere perila res ogromno in ga nesem v klet, v sušilnico, kjer pa se posuši v pol dneva. Samo kaj, ko se mi potem ne da ponj.user posted image

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
6.11.2005 9:13:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2005 20:42:22   
zivica
Meni se je tudi pojavilo smrdeče perilo, pa ni bilo prej nikoli. In zakaj? Ker sem v akciji kupila mehčalec Cocolino, prej pa sem vedno uporabljala Lenor. Nato sem vrgla Cocolino vstran in zopet uporabljam Lenor in nič več ne smrdi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.6.2006 10:47:23   
zlatolasska
Bah... Meni tudi vse smrdi... Pa sem tudi ze krivit zacela mehcalec.. Uporabljam pa Quanto... Saj ga je samo se za enkrat zdaj in sem potem kupila Lenor.. Tako da upam da bo bolje...
Me pa tolazi, da nimam edina tega problema.. user posted image

(odgovor članu zivica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2006 17:47:33   
Anonimen
Aja...men je tudi perilo grozno smrdelo, pol pa sem ugotovila, da je kriva kombinacija pralnega praška in mehčalca. Sam za to sem rabla tri!!! leta. Sem pa tud pozimi non stop selila perilo.

No zdej teh problemov nimam, ker perem pri sestri - ima sušilc in je to lih fajn. Ko se cunje sušijo je kopalnica fajn topla lih za uživat v banji....al kjerkoli pač že (no sej ne da bi jaz, ampak čist tko...je fajn toplo).

(odgovor članu zlatolasska)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2006 2:42:12   
kapica
A nimate odprtih oken, medtem, ko susite perilo v stanovanju.
Ne vem ali nisem cesa prav razumela, ampak ce imate vse zaprto medtem ko se perilo susi, potem pa res ni cudno, da vam vse smrdi, da je vlaga povsod in da se perilo po nekaj dni susi user posted image ?

Jaz za susenje vedno odprem okno, v tisti sobi, kjer pac perilo stoji. Ce pa ne, pa potem drug dan odprem okno na dveh koncih, da se dobro zlufta in potem prizgem kurjavo oz. jo povecam. Pa tudi ce susim na radjatorjih odprem okno za nekaj casa, pa naj gre malo toplote ven, ampak raje tako, kot pa da imam vlago noter.

V glavnem vazno da se dovolj prelufta, pa ne bi smelo biti vec problemov.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2006 21:14:43   
zlatolasska
Kapica, ni kriva vlaga... Meni se brisace susijo na balkonu ob dveh odprtih oknih - imam zastekljen balkon - in se vseeno smrdijo.. Tako da je najbrz res mehcalec... Bom videla ta vikend... Ko sprobam Lenor...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.6.2006 19:18:56   
MALINČICA
Če perete z mehčalcem, se jasno dlje suši, ker mehčalec deluje na principu zadrževanja vlage v samem perilu. Zato tudi tiste stvari, ki so prane z mehčalcem, na vpijejo toliko vlage, kot tiste, ki niso prane z mehčalcem.
Ja npr. kuhinjskih krp nikoli ne mehčam. Je pa res tako fino, ko potem diši vso perilo...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

Neposredna povezava do sporočila: 15
21.6.2006 20:03:28   
zlatolasska
Uf, svaka cast LENORJU..;O) Moje brisacke spet lepo disijo... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.6.2006 20:23:58   
Anonimen
kup sušilca. vse je mehko in dišeče

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.