Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 14:25:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam lari fari. Kupi si glino, pa si jo daj kot obkladek na jajčnike, pa bo tik tak ratal. Preizkušeno.
|
|
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 14:38:48
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja nekaterim pomagajo vitamini, meni ne pomaga nič, niti vitamin K , samo bela halja Srečno, pa naj ti uspe čim prej
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 14:40:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sam lari fari. Kupi si glino, pa si jo daj kot obkladek na jajčnike, pa bo tik tak ratal. Preizkušeno. Kakšen pa si ti problem imela prej, da ti je pol glina pomagala
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 14:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva se trudila zanosit kako leto... Pa ni šlo. Potem sem pa slišala, da se dobi glino in se jo da kot obkladek na jajčnike... In glej ga zlomka - še isti mesec!
|
|
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 14:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
http://sitik.si/Glina Evo.. to je to... drugače obstaja tudi knjiga, kjer vse piše kaj pa kako..
|
|
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 14:59:45
|
|
|
|
urša28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen http://sitik.si/Glina Evo.. to je to... drugače obstaja tudi knjiga, kjer vse piše kaj pa kako.. in katero glino si ti kupila,ker jo je več vrst...
|
|
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 15:02:54
|
|
|
|
baguSka
|
Zanimivo.
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 15:06:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen http://sitik.si/Glina Evo.. to je to... drugače obstaja tudi knjiga, kjer vse piše kaj pa kako.. SUPER, lahko bo še komu pomagalo
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 15:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Sj ti tm povejo kira je taprava. Vem samo da je v prahu. Drgač pa poveš kakšne težave maš, pa ti jo dajo.
|
|
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 15:29:21
|
|
|
|
db
|
oj anonimna kje pa obstaja ta knjiga je na netu al jo tam kupiš in koliko stane ta glina( lahko podaš kaj več informacij)
|
|
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 15:34:15
|
|
|
|
baguSka
|
tuki pa narocis: http://www.sitik.si/Sitik_narocilo drugac je pa en tak lustn izletek, ne dalec iz LJ..
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 15:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da se knjige ne dobi nikjer na netu... Vse imajo tam v prodajalni... Zdravila in knjige.
|
|
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 15:39:56
|
|
|
|
baguSka
|
zdravila se dobi na netu! ti posljejo po povzetju... za knjigo pa ne vem.
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 15.4.2010 18:47:50
|
|
|
|
pajkica2
|
Jaz mislim da vitaminski dodatki vsekakor pozitivno vplivajo na telo in s tem tudi na plodnost. Pri današnjem tempu, stresu in prehrani telesu sigurno marsikaj primanjkuje. Po mojem mnenju je 1 multivitaminska tableta, omega 3 maščobe, q10 in vitamin C nekje optimalna kombinacija, če so pa še kakšne specifične težave pa še kaj zraven. Splača se pogledati ponudbo tudi na tujih spletnih trgovinah z dodatki, pri nas so precej navite cene pa zelo majhne vsebnosti (npr Q10 imajo večinoma v 30mg kapsulah, dobro pa je jemati 100mg). C vitamin imajo v prahu v DM, je zelo ugoden in priročen za doziranje. Od tujih trgovin pa lahko priporočam tole: http://www.healthspan.co.uk/default.aspx
|
|
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 16.4.2010 12:06:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Super kaj pa v primeru ko ima partner slabšo gibljivost malih plavalcev? Ali mogoče katera pozna kaj v tem primeru in kakšne imate izkušnje?
|
|
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 16.4.2010 17:10:35
|
|
|
|
mladika
|
cink+vitamin C!!!
|
|
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 16.4.2010 18:20:51
|
|
|
|
gigi1
|
Moj je jemal 3 mesece FIDIPROTEKT kapsule (vsebujejo selen, cink, vitamine C in E in Omega3 - vse nujno potrebno za moške spolne celice), čisto Maco, Q10 in L-karnitin. Seme je bilo bistveno boljše kvalitete. Plavalčkov več, bili so bolj gibljivi in lepše oblike. Morda je še bolje, da v Avstriji kupita Profertil. Vsebuje vse, kar moški potrebuje za boljše plavalčke. Tukaj si malo preberi: http://med.over.net/forum5/read.php?67,5569465,5772232 Poleg tega morda le še Maco.
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 23.4.2010 10:54:44
|
|
|
|
bibk
|
Pozdravljena gigi1... zanima me kje se to Maco dobi, namreč sem našla eno spletno trgovino, kjer pa je baje inšpektorat prepovedal prodajo tega izdelka
|
|
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 23.4.2010 15:23:51
|
|
|
|
gigi1
|
Bibk prvič slišim za kakšno prepoved Jaz sem jo nabavljala TUKAJ (stran je varna, sem večkrat naročala njihove izdelke) Nekaj časa so jo tudi uvažali, vendar se je pri nas ne dobi več. Kupiš lahko tudi v zeliščnih lekarnah v Italiji. Pazi, da bo čista Maca, brez dodatkov in da ena kapsula vsebuje vsaj 500mg Mace, ker je terapevtska doza 1500 mg/dan. Torej 3 kapsule. Če se trudita zanosit po naravni poti potem Maco začneš jemati 1. dan M in jo jemlješ do O. Moški pa dokler ne rata (je tudi naravni afrodiziak ) Če ni možnosti, da bi zanosila po naravni poti in gresta v IVF postopek jo jemljita oba 3 mesece pred postopkom. Ženska jo jemlje do zadnje M pred postopkom. Tiste, ki imajo zelo malo celic in še te slabe kvalitete pa lahko do punkcije. Vendar tudi tem polagam na srce naj bodo previdne in raje tega ne počnejo, ker povzroča hiperstimulacijo. Sama imam bolj malo celic in sem v enem postopku jemala Maco do punkcije in sem imela po ET neznosne bolečine.
|
|
RE: Vitamini za boljšo plodnost 23.4.2010 22:06:11
|
|
|
|
golobica82
|
JAz sem naročila to maco prek spleta, sem jo pila, pa sem kar neke čudne izcedke imela, kao hormonske motnje, tako da sem jo opusila. Zanim ame, kakšne "zvarke" se dobi v IT? Živim blizu meje in bi poskusila, če mi lahko katera predlaga kaj, pa tud za moškega. Če rabite lahko začnem preprodajta
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?