|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vitamini
1.8.2008 23:37:20   
M_mojca
Živjo punce!
Mene pa zanima, če v nosečnosti pijete kakšne vitamine (ali pa ste jih)?
Meni je ginekologinja na zadnjem pregledu rekla da mam hemoglobin nizek, ampak da še ni za železove tablete ali sirup. Priporočala mi je, da naj si v lekarni kupim kakšne vitamine. Toliko jih je na izbiro,pa me zanima kaj priporočate???
Zanima me tudi, katere vitamine ste si kaj kupovale in kaj je bil vzrok?

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vitamini
2.8.2008 8:21:06   
tina21
Zivjo M_mojca,

tudi meni je na zadnjem pregledu pokazalo, da smo rahlo slabokrvni in mi je rekla, da naj poskusim z elevit pronatal. Vsebuje 12 vitaminov in 7 mineralov. Jaz sem ravno včeraj pričela z jemanjem, tako da ti o rezultatih ne morem še nič povedat. Nekatere druge nosečke, s katerimi sem v kontaktu, so zadevo pohvalile, tako da bomo videli.

Lepo nosečnost

p.s. vidim da obe pričakujeva oktobra

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2008 8:45:27   
Naja30
Jaz sem jemala centramed mam.

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2008 11:42:04   
nara123
Zdravo vse nosečkam,jaz sem celo nosečnos jemala fitimed mami in nisem imela težav z hemoglobinom,edin ko sem bila hospitalizirana zaradi otrdevanja trebuha mi je hemoglobin malenkost padel na 119 pa sem jemala sirup Floradix Floravital in se mi je v desetih dneh hemoglobin dvignil na 132.Uživajte do konca v veselem pričakovanjuser posted image .lp

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2008 16:36:13   
M_mojca
HVALA PUNCE!!! Zlate ste!!user posted image
V pon šibam v lekarno! user posted image
Vsem user posted image želim lepo nosečnost, brez zapletov in čim lažji porod! (Upam da bo moj dokaj lahek; sicer pa je to moj prvi user posted image , tako da bom videla, če bom lahko ocenila kakšen porod bo za manouser posted image ).
Ja,  tina21, rok imam 10.10. in že komaj čakam da naš user posted image prijoka na svet!! Kdaj imaš pa ti rok? Kam greš rodit?

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu nara123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2008 20:36:44   
Kranjcanka
Tudi jaz, centramed mami od fidifarm.

Lp

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

dobri možje
Lelly28 RR

Kdo pri vas doma nosi darila v decembru?

miklavž (19%)

božiček (34%)

dedek mraz (0%)

vsi 3je (16%)

2 dobra moža (31%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!