Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vitamin D - naravna izbira 31.5.2018 15:34:50
|
|
|
|
5ri
|
Jaz dajem Oleovit D3 že od začetka. Pediatrinja mi je svetovala naj s tem nadaljujem tudi v prihodnje, ker daje absorbcija dobra. Ne dobim pa na recept, ker se ga kupi v Avstriji. Kako je pri vas? Do kdaj vam pediatri dajejo d vitamin na napotnico?
|
|
|
|
RE: Vitamin D - naravna izbira 4.6.2018 6:53:40
|
|
|
|
kokos4 RR
|
Pozdrav, Jaz sem na zacetku dajala oleovit, vendar je inel po tem grozne krce.. sva pocakala do 3m, spet zacela, spet krci. Pocakala se 1m, spet, spet krci.. potem sem pa malo precekirala fb, google,.. in izvedela za dlux sprej. Po tem, nobenih krcev, saj sprej v biszvu vsebuje samo vitamin d3 jn kokosovo vodo. Sedaj uporabljava tega, in vse bp, hvalabogu :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?