Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Visoke grede - permakultura 19.4.2013 21:29:48
|
|
|
|
malaMravljica
|
Mogoce bom jaz to uvedla, samo letos zagotovo se ne. Mi je pa ideja super. Ste vi prav skopali tistih 60 cm globine ali koliko ze je in potem notri les, gnilo travo in zemljo gor? Koliko dela je bilo s tem in kaj mislis, koliko casa ne bo treba nic spreminjat tega sedaj. O tem najdes verjetn veliko na netu, en gospod iz okolice Salzburga je baje to zacel in ima dobro literaturo, mislim da Holzner. Bi pa jaz tudi tu rabila kaj vec podatkov iz prakse.
|
|
|
|
RE: Visoke grede - permakultura 20.4.2013 9:24:35
|
|
|
|
josephine27
|
Ne prakticiram, ker nimam kje. Še čakam na svoj kos zemlje. Sicer pa poznam. Veliko sem brala o tem oz. na splošno o permakulturi. Sanjam o gozdnem vrtu
|
RE: Visoke grede - permakultura 20.4.2013 16:54:09
|
|
|
|
Flavia_
|
mala Mravljica: jaz sem že jeseni izkopala cca 30 do 40 cm in ja, kot ste napisali; notri smo zmetali vse odpadle veje, jesensko listje, travnato rušo, organske odpadke, slamo, ... na vrhu pa potem zemlja. Kup ima potem čas celo zimo, da se malo posede. Mislim, da bo zdržalo 2 do 3 leta. Jeseni sem vse skupaj prekrila s slamo, sedaj pa dodam le še zemljo. Literature o permakulturi je res ogromno. Tisti, ki mu je to blizu, lahko najde marsikaj. lp, flavia
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?