|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Visece majice
1.10.2006 15:34:31   
kapica
Danes sem spet prala perilo in prisla do tega problema kot ze x-krat do zdaj in sem mislila da vas vprasam, mogoce kera kaj ve. In sicer mi ni jasno zakaj se bele kratke majice tako hecno razpotegnejo, da ena stran bolj visi kot druga, ko se posusi. Torej ko obleces je na desno daljsa, na levo pa krajsa. In taksne majice seveda ne mores oblect. Sem nekaj casa mislila da je kriva kvaliteta user posted image , sedaj se mi zdi da jaz nekaj narobe delam. Naj povem da jih stresam za rokave in ne spodaj, obesam jih na polovico, tako da ne vem kje bi se lahko tako grdo raztegnile. A imate kaksno idejo user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Visece majice
1.10.2006 15:41:36   
tulip
Če se ne zaradi obešanja- moja mama jih je vedno fajn nategnila, da sta  oba robova na straneh ven štrlelauser posted image user posted image , se mogoče pri oblačenju oz. slačenju, ko spodnji del raztegneš.
Ampak čudno, meni se to zdaj ne dela, ko jih lepo obešam, tako da ne bi vedela...
Ali pa ker blago, iz katerih so bile sešite, ni bilo prej oprano in se je neenakomerno skrčilo. A samo bele se ti raztegnejo? So vse iste znamke? Lahko da je zato.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2006 15:47:06   
kapica
Ne, niso vse iste znamke, saj to je to, pa samo bele navadne majice so taksne. Delam enako kot sem mojo mamo vedno opazovala doma, pa majice niso bile nikoli tako neenakomerne user posted image . Sem jih tudi mokre se raztegovala, da bi bilo enako, ampak ko je posusena je spet isti user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2006 21:39:36   
ona
To nastane zaradi nepravilnega šivaanja in krojenja majic,tako,da ti nisi nič kriva!Tele bele majčke se povsod v raznih firmah šivajo na veliko,ker zato ratajo poceni ko jih kupiš.tam pa kjer se jih dela ne dosti pazijo kako skrojijo!Sem delala v eni firmi par mesecev,kjer se je delalo za Benetton in ti raje ne povem kaj se je delalo!Cilj je bil narediti čim več v najkrajšem času in potem te ženske ful hitijo in urežejo kar tja na en dva tri...
Po mojem ti niso glih vse majce take,da ti visijo na eno stran,se jih pa najde dostiuser posted image
Edino provaj jih malo raztegnit ko so še mokre,drugega ti ne znam svetovat

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2006 12:42:12   
kapica
Ona hvala za odgovor. Morem to mojemu mozeku pokazat, ker do sedaj sem bila po njegovem kr vedno jaz kriva user posted image . a da je potem res da se to tako povrsno dela. Ja saj je bilo za pricakovati. Ceprav je moj se vedno mnenja da so Fruit of the loom najboljse majice, ne vem kako naj mu kaj drugega dopovem user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2006 12:34:48   
Anonimen
Ja, pa še nekaj je; preveliki obrati centrifuge - spoloh če pralni stroj ni čisto poln. Kar je nad 1000 ali 1200 obratov razteguje cunje da je joj. Na srečo sušilni stroj malo  "skupaj potegne". Moja izkušnja. Če pa zmanjšam obrate centrifuge (imam možnost nastavitve)  pa tudi najbolj "cheap" majica iz npr. Takoo-ta ostane kot nova.
Druga stvar je pa lahko nekvalitetni material, čeprav tudi jaz dvomim, da ima Fruit of the loom slabo kvaliteto. Jz sem bila vedno zadovoljna.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.