Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Visa Electron preko NLBja? 26.9.2011 17:26:46
|
|
|
|
Felicita
|
ne. samo abanka, banka koper in banka celje.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Visa Electron preko NLBja? 26.9.2011 17:43:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Bedno
|
|
|
|
RE: Visa Electron preko NLBja? 26.9.2011 19:36:07
|
|
|
|
Felicita
|
sej na abanki lahko odpreš prov 'e-račun' kamor paše ta kartica pa neki minimalni stroški vodenja (mislm da okrog 1€/mesec), pa potem si lahko z drugega računa tja nakazuješ pač kokr rabiš (pa še 'bolj varno' je če jo mislš met za kupovanje prek neta).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Visa Electron preko NLBja? 26.9.2011 20:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha ... kuliš ... si jo bom pomoje kar umislila ... sem odkrila eno spletno stran z modrci, pa bo treba nekaj naredit ... Hvala!
|
|
|
|
RE: Visa Electron preko NLBja? 27.9.2011 13:48:03
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Aha ... kuliš ... si jo bom pomoje kar umislila ... sem odkrila eno spletno stran z modrci, pa bo treba nekaj naredit ... Hvala! res?? napopaj link
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?